Termékvélemény ~ Holika Holika Aloe 99% Shooting Gel - KÉrdekesség

2019. szept. 6.

Termékvélemény ~ Holika Holika Aloe 99% Shooting Gel

Korábban már írtam egy Holika Holika-s termékvéleményt, hiszen limitált ideig itthon is lehetett kapni a drogériákban Juicy maszkokat. Sajnos, azóta sem találtam koreai dolgokat a boltokban, így rendeltem egy-két (na, jó egy pár) dolgot magamnak. Most szintén a Holika Holika-tól fogom bemutatni nektek az Aloe 99% Shooting Gel-t. Lássuk is.
Mit ígérnek a termékkel?
A 99%-os aloe vera gél könnyen hidratálja, nyugtatja a bőrünket. Nyugtató hatásának köszönhetően segíti az irritált, kiszáradt és a környezeti károktól szenvedő bőr regenerálódását. Gél állagának köszönhetően könnyen beszívja a bőrünk, aminek köszönhetően mélyre hatol a bőrünkben, de ennek ellenére nem zsírosítja azt. Természetes összetevőinek köszönhetően bármilyen bőrtípusra jó és bármelyik korosztály használhatja. Nemcsak hidratáló hatása van, hanem a kisebb bőr sérülésekben is kiváló segítség (pl égési sérülés) természetes gyógyító hatásának köszönhetően. A termék készítői ígérik továbbá, hogy csökkenti a Shooting Gel a borotválkozás utáni irritációt, enyhíti a gyulladást, segíti a bőrünk regenerálódását napégés után, megbirkózik a hámlással, továbbá puhává és bársonyossá teszi a bőrünket. Használata nagyon egyszerű a kívánt testrészre kell felvinni egy kicsit a termékből.
Vélemény?
Egy igazi Jolly Joker a termék. Március óta használom a terméket, szóval, volt időm kitapasztalni és tesztelni, hogy mire képes az Aloe 99%. Ódákat tudnék zengeni róla, de igyekszem lényegre törőre fogni. Szóval, hol is kezdjem? Gél állaga miatt könnyen és gyorsan beszívódik a bőrünkbe, ami már egy hatalmas piros pont, felkened, kicsit járkálsz és már volt, nincs, kb. fél perc alatt (de lehet annyi se) felszívódik, olyan mintha nem is lenne rajtad semmi. Nincs az az érzete, hogy egy géles anyag van a bőrödön, ami lefedi azt, mint egy maszk, illetve tényleg nincs ragacsos, zsíros érzete se utána. Végig simítva az arcon csak egy puha, friss bőrt kapunk. Kiváló hidratáló hatása van (komolyan még egy általam használt, drágább márka termékét is veri, de arról majd később egy másik cikkben), de ez nem minden, hiszen tényleg jó égési sérülésekre, legyen az főzés miatti vagy napégés, nagyon jól nyugtatja a bőrt borotválkozás után, ennek köszönhetően nincs az az irritáló érzett utána. A hámlást kiválóan kezeli, a gyulladást pedig pikk pakk leviszi, ha pattanásról van szó, illetve nagyon jó körömápoló is. Külön plusz pont, hogy alkohol, ásványi olaj és parabénmentes. Az itthon kapható Aloe Vera-s termékek a nyomába se érhetnek ennek a terméknek és sokkal kisebb kiszerelésben, sokkal drágábban lehet kapni. Ár-érték arányban pedig kiváló én 250 ml-es kiszerelést választottam, akkori árfolyamon 1000 forintért, igaz akciósan, de javarészt akciós szokott lenni. Viszont, a nagy kiszerelés miatt van a terméknek egyetlen egy hátránya, amikor még tele van és kicsit erősebben nyomja meg az ember lánya, sokkal több jön ki, mint amennyi kellene. Míg meg nem szoktam a csomagolását az arcomra, a nyakamra és a karomra is jutott bőven belőle. A 250 ml-es kiszerelés mellett van egy mini méret, ami 55 ml és általában párban árulják 1+1 akció keretein belül. Általában beautynetkorea-ról  (a linkre kattintva az összes méretben eltudjátok érni a termékeket) rendelek, ahol most a 250 ml 3,78$-ra (kb. 1200 Ft), míg a mini méret az 55 ml 1.80$-ra (kb. 540 Ft) van leakciózva. Az INCI lista ír illatanyagot/parfümöt, viszont egy kis kellemes aloe vera illaton kívül nem lehet érezni semmit, aki esetleg érzékenyebb lenne a parfümre, nekik is tudom ajánlani, hiszen tényleg addig van illata, míg a terméket a kezünkre kenjük. Ja, és említettem már a csomagolását? Szerintem nagyon ötletes, hogy egy aloe vera levél az egész tubus.
INCI-lista:
Aloe Vera levél, indiai lótusz kivonat, ázsiai gázló kivonat, bambusz kivonat, uborka kivonat, kukorica, káposzta, görögdinnye, és gyümölcs kivonat, hidrogénezett ricinus olaj, parfüm/illat anyag, nátrium-poliakrilát, poliakrilsav, fenoxietanol, trietanolamin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése