Termékvélemény ~ HOLIKA HOLIKA Juicy Mask Sheet - KÉrdekesség

2018. dec. 21.

Termékvélemény ~ HOLIKA HOLIKA Juicy Mask Sheet

Még a facebook-os szavazás előtt (szerk.megj.: hogy saját képeket használjak, vagy pedig egyenlőre jók-e az illusztrációk. A szavazás eredménye az illusztrációk lettek, így azokkal fogok dolgozni, míg nem gyűlik össze annyi termék, hogy saját képekkel is tudjak) volt lehetőségem kipróbálni a HOLIKA HOLIKA Juicy Mask Sheet három verzióját, melyeket egész korrekt áron szereztem be a Rossmann-ban (490 forintért volt kirakva itt, ahol lakok). Viszont sajnos nem mindig lehet kapni (legalábbis itt), így olyankor tankolok fel belőlük. 
Fentebb írtam, hogy három verziót tudtam kipróbálni eddig a hétből: a mézeset, az aloe verásat és a teafaleveleset (kapható még egyébként áfonyás, mangós, paradicsomos és gránátalmás, de ezeket egyenlőre itthon nem lehet beszerezni bolti keretek között), így ezekről fogok most írni, lássuk is ^^.

Aloe Vera
Mit ígérnek a termékkel? Az aloe verás maszk leginkább a kipirosodott, irritált bőr megmentője lehet, hiszen ez a fátyolmaszk nyugtatja a bőrt és segít a pirosságot "eltüntetni", olyan embereknek is ajánlott, akiknek nagyon érzékeny a bőre, mivel maga a maszk egy hűsítő gélbe van beáztatva. Ha ez nem lenne elég vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, ami szintén hozzájárul a pirosság csökkentéséhez és ha kicsit szárazabb a bőröd segít eltüntetni a foltokat hidratáló hatásának köszönhetően. 

Vélemény? Nekem kombinált bőrtípusom van (normál, T vonalban zsíros), ami hajlamos a kiszáradásra, főleg a téli időszakban, így gyakran jelennek meg "száraz foltok" az arcomon. Emellett hajlamos az arcom a kipirosodásra is. Szóval, számomra ez a maszk egy igazi jolly joker, hiszen a legtöbb problémám orvosolja. Alig tartalmaz illat anyagot, tényleg kellemes, lágy illata van kibontás után a terméknek, miután pedig az arcunkra felhelyeztük nem is igazán érezni, így azoknak kifejezetten ajánlom, akiknek könnyen megfájdul a fejük, hogyha erős egy adott termék illata, de szeretnék a bőrüket hidratálni. 

Télre extra hidratáláshoz használom, én a hidegebb időben építem be igazán a fátyolmaszkokat a szépségápolási rutinomba, ennek ellenére teljesen meg vagyok vele elégedve. Kb 15-20 percig kell fent hagyni a bőrön, cserébe egy egészséges, revitalizált, másnap baba popsi bőrt kapunk. A termék további pozitívuma, hogy rengeteg hidratáló folyadékot tartalmaz, így aki nem "finnyás" még legalább egyszer feltudja használni a maszkot. Egyetlen egy dolgot nem tudok a terméknél megerősíteni mégpedig azt, hogy tényleg segít-e csökkenteni a bőrirritációt, hiszen nincs ilyen problémám. (A termékkel egy problémám van, de azt a legvégén fejtem ki, hiszen az összesnél ez lesz a bajom.)

Méz
Mit ígérnek a termékkel? A mézes verziója a maszknak A, C és D vitaminokat tartalmaz, ezzel garantálva a revitalizálást. Hidratálja, egészségessé és ragyogóvá teszi a bőrt, hála a mézben lévő cukornak, ásványi anyagoknak és a vitaminoknak. 

Vélemény? Míg az aloe vera-s maszkra azt mondtam, hogy akik nem bírják az erősebb illatokat, addig a mézes maszknál kicsit az ellenkezőjét mondanám, amikor kibontottam a maszkot egy kissé tömény édes illat csapta meg az orromat, ami engem kifejezetten nem zavart, de lehet köztetek olyan, akit igen. Mindenesetre én a hidratáló és a revitalizáló hatását kiemelném, mert a ramaty, nyúzott bőrömmel ez a maszk is csodát tesz, másnapra egy egészséges és bársonyos arcbőrt kapok, hála a sok vitaminnak és a méznek, ami benne van.

Revitalizálás tekintetében tényleg ezt a maszkot tudom ajánlani, egy komoly arc- és homloküreg gyulladás után próbáltam ki ezt a maszkot, amikor minden elmondható volt a bőrömről csak a szép és egészséges nem, másnapra tényleg csodát művelt ez a fátyolmaszk vele, a tükörbe nézve tényleg azt mondtam, hogy végre van élet a bőrömben. 

Teafalevél
Mit ígérnek a termékkel? Ez a termék a teafa levelével garantálja az üde és friss bőrt. Ígéretei közé tartozik még, hogy javítja a problémás bőrt, gyógyítja, puhítja és hidratálja azt. A maszknak továbbá fehérítő hatása is van, tehát eltünteti a kis pigment foltokat, valamint segít a pattanások/gyulladás csillapításában. Szintén A, C és D vitaminokat, valamint ásványi anyagok vannak benne, ami a fehérítő hatást garantálja.

Vélemény? Míg a másik két maszk a Jolly Jokerem, addig ez a maszk annyira nem hatotta meg a lelkemet, semmi extra. A hidratáló hatása nálam annyira nem jelentkezett, másnap nem éreztem, hogy olyan hű de bársonyos, puha és egészséges lenne a bőröm. A fehérítő és a gyulladás csökkentő hatását tudom egyedül alátámasztani, mert a kisebb, kezdődő pattanásokat másnapra lehúzta, szinte már nem is látszódott, hogy ott készült valami, illetve a pigment foltokat is halványította valamennyire.

Ha hidratáló maszkot szeretnél inkább az aloe verásat vagy a mézeset tudom ajánlani, míg a teafásat akkor, hogyha kifejezetten olyan maszkra vágysz, ami a gyulladt pattanásod leviszi vagy ha a bőrelszíneződésedet akarod kicsit halványítani. A teafáshoz még annyit írnék, hogy elvileg nagyon jó aknéra is, amit szintén nem tudok megerősíteni, mert ilyen nincs problémám. Szóval, ha valaki esetleg ilyen problémával küzd és kipróbálja az arcmaszkot írjon nyugodtan kommentet, hogy megvolt-e vele elégedve, vagy hogy látott-e valamilyen változást ^^.

Összességében leírtam a véleményemet külön-külön a termékekről, annyit fűznék még hozzá, hogy az INCI-listával (lentebb olvasható) van egy pici bajom, ami pedig az alkohol, akinek szárazabb a bőre annak nem feltétlenül tehet jót, hiszen még jobban száríthatja a bőrt. A T-vonal az arcomon kicsit zsírosabb, de ezután a maszk után átlagban helyre áll a rend és szárít rajta egy kicsit, így nem olyan csillogó az a terület.

INCI-lista
Víz, glicerin. alkohol, nátrium-hialuronát, PEG-60 hidrogénezett ricinusolaj, karbomer, trietanolamin, méz kivonat, tejfehérje kivonat, kókuszos nucifera gyümölcskivonat, citrusgyümölcs kivonat, allantoin, dinátrium EDTA, fenoxi-etanol, parfüm. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése