tumblr , weheartit , pinterest , avagy a keresendő képek tárháza ~ - KÉrdekesség

2017. aug. 23.

tumblr , weheartit , pinterest , avagy a keresendő képek tárháza ~

Sziasztok ! Most egy kicsit másféle cikkel jelentkeznék, mint amit megszokhattatok tőlem. Én  általában a zeneajánlókkal foglalkozom, viszont egyre inkább felfigyelek a képkérős csoportokra, amik szerintem baromi jó dolgok, viszont sokan azért járnak oda, mert esetleg kezdők és fogalmuk sincs, hogy a google képein kívül mégis honnan szedhetnének le , jó minőségü , saját ízlésnek megfelelő képeket.
   Ebben szeretnék most egy kicsit segíteni ^^

1. Tumblr

  Az első, amit ajánlani fogok az a tumblr. Ezt biztosan elég sokan ismeritek, hiszen az utóbbi időben elég felkapott lett. Nem mondanám, hogy a legjobb, viszont elég kényelmes a használata és sokszínű a választék. Tudsz keresni Videót, Gif-et, postokat, és ugyebár képeket.

1.
Úgy a legkönnyebb használni, ha már van hozzá regisztrált fiókod .Ha be vagy regisztrálva , akkor ennek kell megjelennie az ablakodban. ( Értelem szerűen a kezdőlapod olyan dolgokkal lesz tele, amire feliratkoztál, vagy be kedvelted.)

 2. Kulcsszavak
Nagyon fontos, hogy hogyan keresel rá a dolgokra. Ha esetlegesen háttérképeket keresel a telefonodra idolokról, akkor célszerű ezt a kulcsszót használni : kpop lockscreen.
Értelem szerűen ezeket a szavakat tudjátok kombinálni. 
3.
Ha napszemüveges képeket kerestek egy adott idolról ( ez most legyen a mi esetünkben Wonho a Monsta X-ből) írjátok be a nevét ( ha szükséges a banda nevét is) és angolul, azt hogy sunglass. Ha nem megy az angol a google fordító mindig segítségetekre van. Ha színes, ha fekete-fehér, vagy ha egyéb más óhajotok sóhajotok van ezzel a keresési móddal könnyen megoldhatjátok. A letöltés pedig már csaj jobb klikk kép mentése másként. És már meg is vagy ^^



2. WeHeartIt
Hasonló, mint a tumblr és ugyanúgy kell használni, annyi a különbség, hogy ide tudsz facebookal , esetlegesen google email címmel vagy twitterrel is bejelentkezni,és nem mellesleg az oldal magyar nyelven is üzemel, így már csak képekkel demonstrálnám a dolgokat.

Más kulcsszavakkal.




3. Pinterest.
Az abszolúte best. Én egyszerűen imádom. Szintúgy hasonlóan működik mint az előző kettő. Közösségi oldalakkal is be lehet jelentkezni és magyarul is elérhető.






 Várjátok már a közelendő FT Island koncertet?:3
Rebeka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése