8 hidratáló termék, amikre szükséged lehet kora ősszel - KÉrdekesség

2019. szept. 2.

8 hidratáló termék, amikre szükséged lehet kora ősszel

A nyári rutinunk után a bőrnek szüksége van egy kis extra ápolásra kora ősszel. Ilyenkor nem feltétlen a nehéz, krémes termékekre vágyunk, szimplán valami egyszerű, de nagyszerűre, ami még a nyárra emlékeztet bennünket, de már felkészíti a bőrünket a hidegebb időszakra. Most 8 olyan terméket szeretnék nektek bemutatni, amelyek könnyedek, de sajnos már az őszt idézik és megadják a bőrünknek azt az extra kis ápolást, amire szeptember, maximum október közepéig szüksége van, ezután pedig elővehetjük a nehezebb termékeket is. (A cikkben ugyan azt vettem figyelembe, mint az előző kora őszi cikkemnél)

A Mediheal nevű márka nem véletlen népszerű Dél-Koreában, termékeikre a kiváló minőség a jellemző, ennél a márkánál nem lehet mellé nyúlni. A Love Me Mask-nál kihasználták az olajok hatását, legfontosabb összetevője a jojoba olaj, mely a bőrbe ivódva fokozza a bőr hidratáltságát, szabályozza a faggyúműködését és helyre rakja a bőrünk nedvességét. Viszont a jó dolgokat meg kell fizetni, ez a termék 19,5$-ba (kb. 5800 Ft) kerül.

A koreai szépségápolási rutin kötelező eleme az olajos arclemosó/tisztító, közkedveltsége annak köszönhető, hogy míg a víz alapú habzó lemosók nem, addig az olaj alapúak 99,9%-ban tökéletesen eltávolítják a sminket és egyéb szennyeződéseket. A Banana Co. terméke pedig nemcsak egészségesen és fiatalosan tartja a bőrünket, hanem erőteljes tisztító hatással bír, gyengéd a bőrhöz, emellett még hidratál is. 100 ml 15.38$-ba (kb. 4600 Ft) kerül, de ez a mennyiség körülbelül 2-3 hónapig, de akár tovább is kitart, hiszen ebből nagyon kevés kell és általában csak este szokták használni.

Az őszi, átmeneti időjárásban bőrünk könnyen kiszárad, hiába nincs olyan hideg, ezért szükségünk lehet egy hidratáló krémre, ami akár a táskánkban is elfér kis helyen. A Dr. Jart erre fejlesztette ki Cicapair Calming Mist nevű termékét, ami nemcsak mélyen hidratálja a bőrt, de nyugtatatja a bőrt és könnyed állaga van. Ha ez nem lenne elég érzékeny bőrűek is használhatják, emellett a termék azt ígéri, hogy a bőrünk természetes védelmi rendszerét is javítja. Viszont ez a csudi jó mennyibe is kerül? Aktuálisan 26.18$-ba (kb. 7900 Ft), viszont láttam már 20-23$-t is (kb. 5900-6500 Ft), viszont jelenleg csak az Amazonon elérhető a termék az elsőnek említett áron. A termék mellett szóljon, hogy 150 ml, ezért nagyon sokáig elég, akár fél évig is kihúzhatja.

Ez a termék nemcsak zöld teát tartalmaz, hanem B5-Vitamint, aloe vera, valamint kamilla kivonatot, aminek köszönhetően extra nyugtató zselés krémről beszélhetünk. A termék zselés állagának köszönhetően hamar beszívódik a bőrbe, ezzel nyugtatva azt, emellett gyulladáscsökkentő hatása is van, ami már pár óra után is látszik.A bőrpír, de a napégés ellen is nagyon jó. 50 ml 19,66$-ba (kb. 5900 Ft) kerül.

Ha még nem próbáltál ki terméket a Some By Mi nevű márkától akkor ez legyen az. A termék azt ígéri, hogy 30 nap alatt eltünteti a pattanásokat, mitesszereket és helyre hozza a bőr textúráját. Annyira népszerű a termék, hogy mellé egyéb, kisebb, kiegészítő terméket is létrehoztak, melyeknek ez a szérum az alapja. Nyugtató formulájával igazi kincs, emellett eltünteti az elhalt hámsejteket, tisztává teszi, összébb húzza a bőr pórusait. A termék ára 23.81$ (kb. 7100 Ft), kerül, de most le van akciózva Beautnetkorea-n 12.62$-ra (kb. 3800 Ft). 

Volt már szó hidratáló zseléről, szérumról, olajos arclemosóról és maszkokról is, de arctisztítóról még nem. Ez az arctisztító kicsit habzó, kicsit zselés állagú, amelyet a Belif fejlesztett ki. Nemcsak, hogy mélyen hidratálja a bőrünket és minden bőrtípusra jó, de eltávolítja a sminket és egyéb szennyeződéseket is. Az átmeneti időjáráshoz tökéletes választás. Ára viszont már kicsit borsosabb, hiszen 28$-ba kerül (kb. 8300 Ft), de mellette szóljon, hogy a kiszerelés 160 ml.

A koreaiak az év 356 napjában hordanak fényvédőt, ami vagy a BB krémben van már benne alapból, vagy külön viszik fel azt. A Krave Beauty  az igényekre reflektálva hozta létre termékét, ami nemcsak hidratáló hatású, de tele van antioxidánssal, ami miatt extra védelmet nyújt a környezeti ártalmaktól. Szuper könnyű, könnyen felszívódik, emellett minden bőrtípushoz alkalmas. Ára reálisnak mondható, hiszen 20$-ba (kb. 6000 Ft) kerül egy flakonnal, viszont itthon sem feltétlen veszünk jó fényvédőt ezalatt az ár alatt.

A hidratált ajkak szerintem minden lány álma, a legtöbbünknek szerintem a reggeli rutinjában az ajak ápolás benne van. Erről a termékről pedig elmondhatjuk, hogy teljesíti vágyainkat, hiszen ez az éjszakai ajakmaszk pont ezt szolgálja. A maszk segít az elhalt hámszövetek eltávolításában, az ajkakat pedig egy éjszaka alatt hidratáltá varázsolja. Ha ez nem lenne elég, erdei gyümölcsös, grapefruitos, alma-lime és vanília illatú/ízesítésű maszkok közül lehet választani. Egyszerű, de nagyszerű ez a termék és pont elég a kora őszi ápoláshoz, ha szárazabb lennének az ajkaink. A megbízhatóbb oldalakon egyenlőre csak szettben találtam meg a terméket, a 4 darab egyben 17.28$ (kb. 5200 Ft), vagy az erdei gyümölcsös érhető el 2.29$ (kb. 700 Ft) áron. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése