Goo Hara ( ex-Kara) felfedi az igazságot az ex-barátjával kapcsolatban, aki bántalmazta őt. [KÉPEKKEL] - KÉrdekesség

2018. szept. 18.

Goo Hara ( ex-Kara) felfedi az igazságot az ex-barátjával kapcsolatban, aki bántalmazta őt. [KÉPEKKEL]

" Elkezdett káromkodni és lökdösni engem ..."

   Goo Hara(ex-Kara), akit jelenleg kivizsgálnak az ex-barátját érintő támadási ügyében, feltárta a támadási ügyének részletes történetét, beleértve az esemény következményeit is. A rendőrség jelenleg azt állítja, hogy mindkét fél hibás, de a történet úgy tűnik, hogy más, mint amilyennek látszik, amint
Goo Hara képeket tett közzé az összezúzott testéről.


Az ex-barátja, aki fodrászként ismert Gangnam-ban, továbbra is azt állítja, hogy a támadás egyoldalú volt.

,, Soha az életben nem bántottam és bántanék senkit, legfőképpen egy nőt, ha Goo Hara fizikalilag sérült, az is csak amiatt lehetett , hogy megpróbáltam lenyugtatni Őt, miközben ütött és karmolt engem.

 Nem közvetlen ütésből, vagy esetleg más erőszakból adódóan szerezte őket. Erre megesküszöm"

- Goo Hara ex-barátja

Goo Hara másképp állítja. A Dispatch szerint a problémak napokkal ezelőtt kezdődtek, amikor Harának egy megbeszélése volt ebédidővel összekötve a managerével és annak az iparágban dolgozó ismerősével tizedikén. Ennek ellenére Hara azt mondta az ex-barátjának, hogy csak a managerével ebédelt.

Az ex-barátja később kiderítette, hogy ott volt Hara managerének ismerőse is, emiatt dühös lett, amiért Hara a szemébe hazudott neki. Goo Hara meglátogatta 12.-e délután, ahol megmagyarázta a helyzetet, de az ex-barátja arra kérte, hogy távozzon.

Goo Hara azzal magyarázta az esetet, hogy azért hazudott, mert elszerette volna kerülni a felesleges konfliktusokat, ugyanis az ex-barátja képes volt minden férfi ismerősére féltékeny lenni.

,, Ő általában nagyon jó jó hozzám. Gondoskodó. De akármikor srácok kerülnek szóba, veszekszünk. Akármikor kapok egy hívást egy közeli kollégától, vagy Oppától , ijesztővé válik. Olyan dolgokat mond, amiket nem kéne. Nem akarok veszekedni. Ezért nem mondtam el neki, hogy volt egy férfi az összejövetelen. Ugyan olyan nap volt. Nem akartam semmilyen problémát okozni.''

- Goo Hara

Ezután 13.-a éjjel Hara ex-barátja a eljött a házába. Hara szobatársa elmondta, hogy a férfi illetéktelenűlés illuminált állapotban lépett be a házba. Hara, aki akkor a szobatársa szobájában aludt, az ex-barátja által lett felébresztve, aki megrúgta, hogy felkeljen.

,, Hara azt javasolta azon az éjszakán, hogy aludjunk együtt. A bejárati ajtó nyílásának hangjára ébredtem fel. Az ex-barátja bejött a szobámba, úgy tettem, mitha aludnék. Azt mondta Harának :
,, Komolyan képes vagy most aludni?" és megrúgta őt. Részegnek hangzott."

- Hara szobatársa

Az ex-barátja megfenyegette őt, amikor elhagyta Hara házát. Fenyegetőzött, hogy tönkreteszi a karrierjét azáltal, hogy kiadja a részleteket a Dispatch-nek. Annak érdekében, hogy Hara megvédje jövőjét, megpróbált beszélni vele.

 ''Azt mondta, ki fogok b*szni veled. Biztosan tönkre fogom tenni a karriered"

Azt mondta nincs mit veszíteni és ki fog tálalni a Dispatch-nek. Meg akartam állítani, ahogy csak tudom. Szóval küldtem neki egy sms-et, hogy beszéljük ezt meg.

- Goo Hara

Hara megpróbálta megállítani az ex-barátját, hogy ne jelentse az incidenst a médiának, de nem sikerült megegyezniük. Hara szobatársa azt mondta, hogy Hara exének gyanúsítgatása egyszerűen ésszerűtlen volt, és a múltban is extrémen szigorúan bánt az énekesnővel szemben.

" Gyanakvó volt még Hara munkakapcsolataira is. Mindig felügyelte olyan kérdésekkel, mint például "Ki Ő?" és " Mit csinálsz?" és amikor Hara elment szórakozni, mindig durva dolgokat mondott neki. Zavaró dolgokat, melyeket nehéz végighallgatni.

Hara hazudna azért, hogy ne kelljen veszekedni. Az ördögi kör megismétli magát. Valójában Hara írt egy levelet azon a napon,: "Hagyjuk ezt abba ,most" ... de elégette azt. (a mosdóban). "

- Hara szobatársa

A Dispatch leközölt néhány képet az orvosi leletekből, amik Goo Hara állapotáról készültek, miközben a kórházban ápolták. Felsorolások között szerepel méh és hüvelyi vérzés, a nyak alsó részének rendkívüli zúzódása, több alkaron lévő zúzódás, rohamok és még ennél is több minden.



Hara is több fényképet hozott nyilvánosságra sérüléseiről, amelyek karján, lábán, kezén és lábfején voltak jelen.

Azt tervezi, hogy feljenetést tesz a rendőrségen, és elküldi nekik a Doktor , a nőgyógyász és az ortopédiáról kapott leleteket., amint begyógyulnak a sérülései.


Miután a Dispatch, Harával közös interjúja nyilvánosságra került, az ex-barátja is előkerült a nyomozás során. Feketébe volt öltözve, eközben arcát maszk és sapka takarta el, de a kötések az arcán, amik a karmolások és sebek ápolására szolgáltak,a szemek,szemöldök és arc körül, így is látszódtak.

Azt állította, hogy a Dispatch-os interjú nem fedi a valóságot, és a rendőrségi nyomozáson keresztül rendezi majd az ügyet.


" Az információ ami kikerült Goo Hara  Dispatch-el közös interjújából, nem igaz. Azért jöttem, hogy megtudjam az igazat a nyilvánosságra hozott leletek hitelességéről.

Maga a diagnózis hazugság. Nem fedia  valóságot"

- Goo Hara ex-barátjá

cr: Koreaboo
Rebeka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése