Gamer Idolok [ LOL, PUBG, OW, StarCraft] - KÉrdekesség

2018. szept. 8.

Gamer Idolok [ LOL, PUBG, OW, StarCraft]

  Gondoltam merészkedem hozni nektek egy olyan cikket, ami két dolgot ötvöz egyben. Rengetegen vagytok úgy, mint én, akik két oldalt erősítenek. Masszív gamer vagyok, nagyjából másfél éve, ebbe leginkább a League Of Legends és a Hereos Of The Strom tartozik és 9 éve Kpop rajongó. Így nektek szeretnék ezzel kedveskedni, ismertetni, hogy kedvenc Idol-aitok akár ugyan azon játék elé ülnek le , mint ti a mindennapjaitokban. Tudom ez egy parányi lista, és rengeteg idol van még, aki szeret gamelni. Ez csak amolyan listából kiragadott cikkecske.

Jung Joonyoung 


  Joonyoung szabad idejében szívesen ül le PUBG-t azaz " PlayerUnknow's Battlegrounds"-ot játszani, nemrégiben pedig hivatalosan is debütált a profi e-sportolók körében. Szárnyai alá pedig a Team Kangdoo vette.

Super Junior Heechul


  A Super Junior-os Heechul szeret idol barátaival közösen játszani, főként MOBA játékokat. Specialitása a League of Legends (RIOT GAMES), egy különleges alkalommal kommentátorként is jelen volt a 2016-os RPG versenysorozaton. Az SBS ' Gaming Show'-ján pedig  Heechul volt a vezetője az egyik csapatnak, a ' Heechul's Gaming Crew'-nak. Heechul még lol-zott a későbbi világbajnok SKT-vel ( <3 imádom őket).

VIXX Hongbin


  Hongbin kedvenc játéka a Blizzard által fejlesztett ' Overwatch'. Kedvenc karaktere pedig Hanzo, elmondása szerint azért, mert a karakter személyisége tökéletesen passzol az Övéhez és kedveli a képességeit. Sokat játszik a BTS és B1A4 tagokkal.

Block B Jaeho


 Jaeho tagja volt a ' Heechul's Gaming Crew'-nak, az SBS gaming show-ja alatt. Kedvelt játékai közé tartozik a StarCraft 1 , profi játékosokat megszégyenítően játszik.

B1A4 Gongchan


Gongchan szintén tagja volt a ' Heechul's Gaming Crew'-nak. Kedveltebb játékai közé tartozik az Overwatch, Ő és a Vixx-es Hongbin remek csapatot alkotnak.

Teen Top Niel



  A Teen Top-os Niel szintén az Overwatch-ot kedvelők táborát erősíti. Kedvenc karaktere pedig a képen is látható Genji.

Shinhwa Hyesung 


  A Shinhwa Hyesung-ja , akárcsak a Block B-s Jaeho, a StarCraft szerelmese, az idolok közül Ő az első számú, lista első játékos.

Exo Baekhyun



  Baekhyun ismert arról, hogy szeret a Lol-al játszani, és nem mellesleg igencsak el is tud benne merülni. Az alábbi videóban [ <- erre a linkre kattintva] ezt láthatjátok. Szeret Heechul-al közösen játszani.

Rebeka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése