Női idolok kedvenc parfümjei - KÉrdekesség

2018. aug. 13.

Női idolok kedvenc parfümjei

Korábban már volt szó arról, hogy mi a férfi idolok kedvenc parfümjei, melyik parfümöt használják erőszeretettel (erről itt olvashattok). Most elhoztam ennek a női verzióját is. 

Yeri (Red Velvet)
Yeri kedvenc parfümje a Santa Maria Novella márkától a "Muschio Oro". A parfümről azt mondják, hogy az édes, dohos, citrusos és fűszeres illatok keveredése. 100 ml-es kiszerelésben lehet kapni, körülbelül 37 000 forintért. 

Naeun (APink)
Az APink énekesnőjének kedvence a Jo Malone-tól a "Nectarine Blossom & Honey Cologne" nevű parfüm. Az illatát tekintve nagyon édes, hiszen a parfüm kombinálja az őszibarack, a nektarin, a fekete ribizli, az akácméz és a tavaszi virágok illatát. A terméket szintén 100 ml-es kiszerelésben lehet kapni, kb 37 500 forintért. 

Taeyeon (Girl's Generation)
Taeyeon Jennifer Lopez parfümjét használja, mely a "Glow" nevet kapta. A "Glow" édes és szappanos illatú, köszönhetően a rózsaszín grapefruitnak,  a rózsának, az írisznek a jázminnak és a vaníliának. Kapható 100, 50 és 30 ml-es kiszerelésben, a 100 ml-es kerül kb. 15 500 forintba. 

Yerin (GFRIEND)
Yerin kedvence Anna Sui-tól a "Romantica Exotica" nevű parfüm. Az illatot tekintve citromos, kombinálva a jázminnal, a lótuszvirággal, a fekete ribizlivel és a grapefruittal, ezzel egy trópusi sziget hatását keltve. 75 ml-es kiszerelésben árulják, ára kb. 10 500 forint. 

Seulgi (Red Velvet)
Seulgi hosszú ideje rajong Salvatore Ferragamo parfümjéért, mely az "Incanto Charms" nevet viseli, ami egy gyümölcsös és virágos illat. Az illatoknál szerepel a szantálfa, a lonc, a szamárfű és a török rózsa. 30, 50 és 100 ml-es kiszerelésben kapható, ára ennek függvényében 5500-8000 forint körül mozog. 

Suzy
Suzy abszolút kedvence a "Lanvin" Jeanne Lanvin-tól. A parfüm inkább édes, virágos illatú, köszönhetően a szedernek, málnának, bazsarózsának, és a kandírozott rózsának. 100 ml-es kiszerelésben kapható, ára 10 - 12 000 forint között mozog. 

Yoona (Girl's Generation)
Yoona szerelme Issey Miyake-tól a "L'Eau d'Issey". Az illatát tekintve erős, virágos - de ennek ellenére friss - a szantálfának köszönhetően. 50 és 100 ml-es kiszerelésben kapható, ára kb. 11 000 és 17 000 forint. 

Kei (Lovelyz)
Kei a "Miss Dior Blooming Bouquet" parfümöt élvezi Christian Dior-tól. A bazsarózsa, a damaszkuszi rózsa és a szicíliai narancs adja a parfüm elegáns, romantikus illatát. 50 és 100 ml-es kiszerelésben kapható, ennek függvényében az ára kb. 16 600 és 22 000 forint körül mozog. 

SinB (GFRIEND)
SinB Versace rajongó, így nem meglepő, hogy kedvenc parfümje is a "Bright Crystal". A parfümöt a virágos illatok inspirálták, mint a bazsarózsa, magnólia és a lótuszvirág, egy kis gránátalmával. 30, 50 és 90 ml-es verzióban kapható, ára 6 - 9 000 forint körül mozog. 

Cheetah
"A modern nő ihlette", ezzel a jelzővel lehetne ellátni a koreai rapper/ énekesnő kedvenc parfümjét, mely a "Jimmy Choo Eau De Parfum". Illatát tekintve citrusos, fás és gyümölcsös, a parfüm készítői pedig garantálják a csábítást vele, hisze egy nagyon nőies illatról van szó. A parfüm 100 ml-es kiszerelésben kapható az ára pedig kb. 33 600 forint.

Seolhyun (AOA)
Seolhyun kedvenc parfümje a "Lolita Lempicka", mely egy édes és virágos illat, köszönhetően az édesgyökérnek, az ánizsnak, borostyánnak, az ibolyának, cseresznyének, írisznek és a vaníliának. 100 ml-es kiszerelésben kapható ára kb. 12 500 forint.

Yuri (Girl's Generation)
Yuri kedvence egy édes, púderes, gyümölcs-virág illat a kedvence, melyet a "Penhaligon's Artemisia EDP" kölcsönöz számára. Az illatért a zöld alma, a pézsma, a mézes vanília, a szantálfa, az ibolya és a jázmin tea felel. Szintén 100 ml-es kiszerelésben kapható kb. 21 000 forintért.

Jimin (AOA)
Jimin kedvenc parfümje az "Elizabeth Arden Red Door", melynek illata szintén gyümölcsös-virágos. A parfüm illatáért a szilva, a narancsvirág, méz és a tubarózsa felel. 30, 50 és 100 ml-es kiszerelésben kapható, ezért ára kb. 5 - 9 000 forint között mozog a mérettől függően. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése