12 kedves cselekedet, mely visszaállítja a hitünket az emberiségbe. - KÉrdekesség

2018. aug. 20.

12 kedves cselekedet, mely visszaállítja a hitünket az emberiségbe.

                         Ezek azok a jóindulatú cselekedetek, amikre mindig emlékezni fogunk.

   Ezek a Kpop idolok tehetséges előadók, mindazonáltal csodálatos emberek, akik törődnek a körülöttük lévő emberekkel. A listán szereplők közül, mind tettek olyan jó cselekedeteket, amelyeket sosem szabad elfelednünk.

1. SHINee Jonghyun kiállt a T-ara mellett.


   Még 2012-ben volt egy incidens, amikor az SBS Gayo Daejun-on nem volt kirendelt helye a T-ara-nak. Jonghyun felállt és lekiabálta a személyzetet a T-ara nevében is. Akkoriban néhány fan félreértette a videót, ami az esetről készült, és azzal "vádolták" őt, hogy egy durva ember. Igazság szerint Jonghyun és a csapattársai voltak az egyetlenek, akik T-ara védelmére keltek. A SHINee még a helyét is átadtaa T-ara-nak.

2. Amikor CL megmentette Dara életét egy földrengés alatt.


 A 2NE1 Japánban volt a 2011-es földrengés alatt. A szörnyű incidens során Dara egy hotel 34. emeletén ragadt. Pánikolva hívta fel CL-t, aki azonnal akcióba is lépett. CL mind a 34 emeletet végigfutotta, hogy megmenthesse Dara életét. Később kiderült, hogy az egész épület rázkódott, de semmi sem állhatott CL útjába, hiszen biztonságban akarta tudni barátját.

3. BTS Suga titokban ételt adományozott az árváknak.


  2014-ben Suga megígérte a rajongóknak, hogy elviszi őket egy "hús party-ra"  2018. március 9.-én (a születésnapján), ha a BTS eredményes lesz. Ehelyett  Suga titokban 10 Kg-os Hanwoo marhahús  ( koreai marha) csomagokat adományozott 39 árvaháznak, anélkűl, hogy bárkinek is szólt volna.  A BigHit Ent. csak azután erősítette meg a hírt miután egy "detektív" fan felfedte Suga jótettét.

4. Luna felejthetetlen ajándékot adott a halláskárosult rajongójának.


  
  f(x) Luna az egyik előadása alatt az Immortal Song-ban jelnyelvet használt, miután levelet kapott egy siket rajongójától, aki imádja nézni az előadásait.  A rajongó azt mondta, hogy bár nem hallhatja Luna énekét, szereti őt nézni az energiái és kifejezései miatt. [ VIDEÓ ITT ]

5. SHINee Key rátalált egy "küszködő" fanra.


   Key talált egy olyan rajongót az instagramon, aki öncsönkítással küszködött. Bátorító szavakat küldött neki, megosztotta vele a saját történetét, és ígéretet tett , hogy végig kíséri az úton, amin leküzdi a problémáit. Válaszul a rajongó megígérte, hogy abbahagyja a vagdosást, és egy évvel később megosztott egy fotót, amelyen megmutatta javulását.

6. Amikor Hani gondoskodott TWICE-ról.


   EXID Hani-t megdícsérték a rajongói az apró jótette miatt. Párnákat adott a TWICE tagjainak, hogy el tudják takarni a lábaikat, egy díjátadó ceremónián.


7. Hyosung testével védte meg Jieun-t az autóbalesetben.


 Secret Hyosung saját, már sérült végtagjait kockáztatta , hogy megmentse Jieun arcát az üvegdaraboktól, miután a Secret autója balesetet szenvedett. Segített a tagoknak lenyugodni, és biztosította őket, hogy minden rendben lesz.

8. Yuta véleménykifejtése az Abnormal Summit-ban.


(Úgy gondolom , megrekeszti a gyerekek lehetőségeit ,ha nemük szerint korlátozod a szerepüket, és csak azok a kötött szerepek megengedhetőek számukra.)


(Talán tudod, mi a jó a gyermekednek, de az nem helyes , amikor úgy viselkedsz, hogy " mivel te fiú vagy, úgy is kéne  tenned")

   NCT Yuta egy olyan ember aki nem fél hangot adni a véleményének. Néhány idol fél kimondani a saját véleményét, egy - egy témáról, de 2015-ben nyíltan beszélt a nemi szerepekről, miközben az Abnormal Summit-al forgatott.

9. Seungkwan gondoskodott egy paparazziról.



    A SEVENTEEN rajongói angyalnak hívják Seungkwan-t, mert a szíve tele van tisztasággal és kedvességgel. Megmutatta azt is, hogy mennyire édes tud lenni, amikor mandarint osztott ki a keményen dolgozó riportereknek.

10. Daewon ( volt MADTOWN tag) kisegített egy másik zenekart.


   Daewon egyszer kisegítette a Mas nevezetű bandát,  az első feladatuk során ( The Unit-ban), amikor úgy tűnt, hogy senki más nem akar (segíteni). A többi versenyző úgy vélte, hogy mivel a Mas nem tud táncolni, így könnyű lesz őket legyőzniük. Daewon, aki korábban a saját csapattársait is koreografálta , elkezdte tanítani őket egy koreografiára, hatalmas türelemmel és bátorítással. A feladat végén a csapat a negyedik helyet szerezte meg a hétből.

11. Nayeon megnyugtatta Yeri-t.


   A TWICE Nayeon-ja odasétált  Red Velvet Yerihez, hogy átölelje, aki könnyeivel küszködött, miután hallotta IU, Jonghyun, a SHINee elhunyt tagjáról szóló beszédét. A többi Red Velvet tag eltakarta Yeri-t és Nayeon-t, hogy egy kis magánszférát biztosítsanak nekik.

12. Changsub kiállt egy nőt túlféltő barátja ellen. 


   Egy rejtett kamerás átverés alatt, BTOB Changsub megmutatta, hogy Ő igenis egy valódi lovag fényes páncélban. Egy csoport lány rajongó vette körbe Changsub-ot ( mind színészek), hogy autogrammot kérjenek tőle. Az egyik rajongó a (színész) párjával volt, akit nem érdekelt az a figyelem , amit a barátnője küldött Changsub felé. Amikor kezdte elhúzni onnan a lányt és megsértette a karját, Changsub közbelépett. A srác annyire megilletődött, hogy a szövegét is elfelejtette.

cr.: Koreaboo

Rebeka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése