A koreai- amerikai Joseph Kahn megvádolta a BTS-t. - KÉrdekesség

2018. aug. 12.

A koreai- amerikai Joseph Kahn megvádolta a BTS-t.

   Joseph Kahn egy koreai-amerikai rendező, aki olyan híres emberekkel dolgozott együtt, mint Katy Perry, Taylor Swift , a Maroon5, Britney Spears és még sokan mások.


  Nemrégiben kereszttűzbe került, egy sor olyan tweet miatt, amiben a BTS tagjait bírálta. Azt állította, hogy mindegyiküknek volt plasztikai műtéte és Ő szégyenkezik miattuk, mert hogy szájfényt viselnek.



  Ezután azzal folytatta, hogy az ázsia- amerikaiak szerint  ''elnőiesítik'' az ázsiai férfiakat. Annak érdekében, hogy még polgárpukkasztóbbá változtassa a helyzetet az 'ázsiai' jelzőt sztereotípikusan írta le, direkt gyenge nyelvtani helyeséggel.



  Ezek után egy internetes cikket is megosztott, amiben az van firtatva, hogy az ázsiai férfiak plasztikai beavatkozásokon vesznek részt, hogy még inkább "szépfiúsnak'' tűnjenek.



   Nemsokkal ezek után a kpop fanok Joseph Kahn kritizálásának kezdtek, az agresszív hangvételű tweetjei miatt.

  Erre válaszként egy szarkasztikus  tweetet írt, amelyben azt írta, hogy " szereti a BTS-t'' , amihez egy képet is csatolt, egy amerikai heavy-metal bandáról, a Mötley Crüe-ről.




  Annak ellenére, hogy a kritikákat, a közel sem diplomatikus tweetjeire kapta , a kommentekre reagálva, lényegében azt írta a sértett rajongóknak, hogy " sz*pjanak f*szt''.



Rebeka
cr: koreaboo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése