Zeneajánló : Szerelem ~ Part II. - KÉrdekesség

2017. ápr. 20.

Zeneajánló : Szerelem ~ Part II.


  Itt is lennék, és tényleg sajnálom a sok csúszást, de ez az időszak sajnos így sikerült. Nem is szaporítom a szót, vágjunk bele ! ^^:D Megj.: A fordításokat köszönjünk szépen az Ashiyo Fansubnak, kpopallmix-nek és Petra Czipónak. Minden fordítással kapcsolatos jog őket illeti.


7. Winner - Don't flirt.


2014-ben megjelent szám . Az első és egyetlen Stúdió albumukon van jelen ,melynek neve 2014 S/S.
Mint tudjuk a Winner a Who is Next c.  vetélkedő sorozat által debütálhatott.  A YG keretein belül rendeződött a verseny, ahol az Ikonnal - az akkori b team-  versenyeztek, és az utóbbi maradt alul. (Azóta az Ikon szerencsénkre és a sajátjukra is, sikeresen debütáltak plusz egy új taggal.) 2016 novemberében Taehyun elhagyta  a bandát mentális egészségére hivatkozva. 2017-ben pedig ott tart ,hogy már saját bandája van és céget készül alapítani. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, szerintem ez elég érdekes. Mindezek ellenére támogassuk az Ő munkásságát is.

8. HA:TFELT - Ain't Nobody

 Park Yeeun 2007-ben debütált, még Wonder Girls tagként. 2014-ben pedig szólóban is megmutatta tehetségét HA:TFELT néven (heartfelt). 2017 januárjában a Wonder Girls hivatalosan is feloszlott (T_T), majd áprilisban Yeeun az Amoeba Cultur Entertainmenthez csatlakozott. 2014 Júliusában került piacra a Me? című debütáló minialbuma, amin ez a szám is elhelyezkedik. Hogy őszinte legyek veletek..baromi jó, az MV is, a hangzás, a szöveg. Rongyosra hallgattam és még mindig hallgatom is.
(Sajnos magyar felirattal én nem tudom nektek belinkelni, mert külföldön élek jelenleg, ahol az indavideó sajnos nem elérhető :s, de ha rákerestek biztos megtaláljátok.)

9. U-Kiss - 0330.

 
Mint tudjuk a U-Kiss-en belül elég érdekes tagváltások, kilépések stb , stb volt.  Eddig  5 tag lépett ki, nem időrendileg felsorolva, Dongho, Kibum, Alexander, AJ, Kevin.  2014ben csatlakozott egy új tag , név szerint Jun, aki azóta is aktív. ( Hiányzik a régi U-Kiss, számomra az utolsó számuk ami tetszett is sajnos évekkel ezelőtt volt:( ).   A 0330 2011-ben jelent meg és a Bran' New Kiss című középlemezükön található.

10. Taeyang feat. G-Dragon - Stay with me

A 2014-es Rise című Stúdió Albumán található. Nem terveztem erről sokat beszélni.Az albumról pedig annyit,hogy ÚRISTEN...baromi jó, érdemes meghallgatni...többször is :D

11. Block B - Be The Light



2013-as szám, mely a Very Good című középlemezükön van. De ajánlani tudom tőlük még a 2016-os ,, A Few Years Later'' vagy ,,Toy'' c. számaikat is. Eszméletlen jók.

12. FT Island- Memory



2013-ban megjelent szám a Thanks To c. középlemezükön fedezhető fel. Túl sok mindent nem akartam erről se írni, mert ezt hallgatni kell, Aki erre a számra azt mondja, hogy nem jó, annak nincs füle. Jó ez így nem igaz, de tényleg nagyon jó ez a dal.  A srácok munkája és Hongki hangja..isteni. Nála különlegesebb hangszínnel nem igazán találkoztam még. ( A kedvenc koncertfelvételemet linkeltem be ide nektek, mert őszintén, Hongki eszméletlenül jó volt itt - máshol is, de ez..huh- . Viszont IDE kattintva eléritek a Klippet  magyar felirattal.)

Ezzel a végére is értünk, remélem tetszett nektek ^^
Sziasztok! :D
Rebeka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése