B.A.P dress code: Mit is vegyek fel? - KÉrdekesség

2017. máj. 2.

B.A.P dress code: Mit is vegyek fel?

YongGuk: utcai viselet
Fangirl or Fanboy: Igazából ha hű akarsz lenni önmagadhoz akkor ezen nem kell sokat agyalni. Gyere az éppen neked tetsző öltözékben. Esetleg egy általad festett pólóban, hozzá nadrág vagy szoknya. Ha a kedvére szeretnél tenni öltözz Tigrises (Micimackó) mintázatú ruhába, vagy legyen rajtad tigrises kiegészítő. Amit a kínai áruházakba beszerezhettek. Nincs időd erre sem? A Sparban és a Tescoban is található a gyerekosztályon édes kis tigrises kiegészítő, szerencsésebbek még pólót is találhatnak.
A póló festés sem különösebben időigényes, bár textil festéket nehezen találtam. Hobbi boltokban elvileg van vagy papírírószer boltban. Érdemes előtte videókat nézni youtube-on.

HimChan: szexi és különleges
Fangirl: A szexiséget nem kell sokat taglalni a lényeg hogy ne vidd túlzásba, hisz a legszexibb az mikor csak sejtetik a nőiességet. Furán azaz különleges nőiesnek lenni igazán nehéz. A legjobb gyűjtőhely az instagram vagy pinterest. 
Fanboy: A fiuknak pedig inget ajánlok amin egy két gombot ,,elfelejtenek kigombolni''.
Mutassuk meg a fiúknak hogy Magyarországon élnek nem csak a legszebb, de legkülönlegesebb Babyk is!

DaeHyun: rózsa
Fangirl or Fanboy: Legkönnyebben úgy megvalósítható ha amit találsz rózsás dolgot azt mind magadra veszed. De mi van ha nincs semmi rózsás szerelésed? Nagyon változó, de áruházakban kapható vasalható matrica, ami pár száz forint. Amit fel tudsz rakni a ruhádra. Ha már ott vagy mellé nézhetsz kiegészítőket is. Fejpántra is van lehetőség, ha viszont már nem árulnak a kínaiban, akkor ott a claire's igaz nem a legolcsóbb bolt és a plazákban vagy árkádokban találjátok meg az üzletet. Ezt csak azért írom mert nálunk már nem elérhető.


YoungJae: pizsama parti/ házi buli
Fangirl or Fanboy: A legaranyosabb megoldás a kigurumi. A kigurumit általában állatos formában lehet találni. Bár ezt csak interneten lehet rendelni, de ki tudja lehet van a közeledben eladó és akkor máris van egy a szekrényedben. Szereti az animéket (Naruto, One Piece, HUNTERXHUNTER) így ezekkel az elemekkel is fel tudod dobni a pizsamád. A kedvenc színe az égszínkék vagy a matokija citromsárga ezek a színek is tökéletesek és ha esetleg aranyos figurák vagy a fent említett figurák rajta vannak, már csak az kell hogy észre vegyen.
(kigurumi)

JongUp: retro
Fangirl or Fanboy: Előnyben a hipsterek és hippik. A retronak nagyon sok különböző fajtája van és arra rámenne még pár cikk. A retro maga egy korszak és ebben a korszakban számtalan ruha ötlet megfogant. Ugye itt kezdődött a tömeggyártás a szintetikus anyagokkal és egyéb történelmi események. Legegyszerűbb ha belenézel a szekrényedbe és a két leg össze nem illőbb ruhádat próbálgatod és amikor megtaláltad azt ami felvállalható is akkor kész is a 60-70-es évek által kreált ruhád. Hajpánt ami természetesen lehet rózsás is. Ott vannak az ingruhák és a tunikák is. 



Zelo: hétköznapi
Fangirl or Fanboy: Hétköznap miben van általában az ember? Otthon inkább szabadidőben, legginsben hozzá pólóban vagy pulcsiban. Csupa kényelmes dolgokban. Az utcai dress code YongGuké ezért gondolom itt a kényelmes otthoni viseletre gondolnak amin semmi kihívó nincs. 


Ez csak pár aprócska ötlet, azoknak akik nem tudják mibe menjenek. Kedvetek szerint alakíthatjátok és rakhattok hozzá elemeket, hisz kreatívnak lenni jó. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése