Pletyka Rovat: A heti igaz/ hamis hírek! - KÉrdekesség

2016. jún. 5.

Pletyka Rovat: A heti igaz/ hamis hírek!

Sziasztok! Itt vannak az e heti hírek! Jó olvasást!



A 'netizenek' úgy gondolják hogy még több bizonyítékot találtak arra, hogy a BigBang G-Dragon-ja és a Girls Generation TaeYeon-ja járnak. Már régóta elkezdtek járni a szóbeszédek miszerint randizgatnak egymással. A bizonyíték G-Dragon és TaeYeon SNS számlájáról származnak, ugyanis több olyan dolog van rajtuk amiket mind a ketten megvettek. TaeYeon-nak és G-Dragon- nak ugyanaz a kulcstartójuk van és G-Dragon mind a kettő kulcstartóról feltett képet Instagramra.


A 2NE1-ban Minzy helyére lehet csatlakozik egy új tag. Sok rajongó kérdezi a 2NE1 jövőjét, ugyanis Minzy eltávozott a csapatból és a cégtől is és a 2NE1 3 taggal folytatja a karrierjüket, de felmerült az a szóbeszéd, hogy Minzy helyére jön egy új tag. A YG Entertainment Yang HyunSuk-ja feltette ezt a kérdést magától és a rajongóknak meg persze a tagoknak. Sok olyan válasz érkezett a rajongóktól, hogy szeretnék, ha valaki betöltené azt az üres helyet, amit Minzy hagyott ott, de sokan szeretnék ha 3 taggal folytatná a 2NE1.




Lee Minho színész és Jun JiHyun színésznő hivatalosan is megerősítette a megjelenésüket egy új drámában, a 'My Love from the Star" 2.részét. Jun JiHyun eredetileg Kim SooHyun-nal játszotta az első részt.

2 megjegyzés:

  1. szóval nem lesz esély egy Kim Soohyun-Jun Jihyun párosra?:( pedig annyira jól mutattak együtt. :(

    VálaszTörlés