Pletyka Rovat: A heti igaz/ hamis hírek! - KÉrdekesség

2016. máj. 30.

Pletyka Rovat: A heti igaz/ hamis hírek!

Sziasztok!Itt vannak az e heti hírek! Remélem tetszenek, és várom a véleményeket!

A RaNIa lehet hogy feloszlik és egy újabb lánycsapat kerül a helyükre. A csapat még egyszer tagváltozásokon ment keresztül, ezért arra jutott a csapat hogy feloszlanak. Először úgy tűnt, hogy 3 tag távozik a csapattól és a vállalattól is. A RaNIa boldogan mondta ki ezt a döntést mivel egy újabb tehetséges lánycsapat fog debütálni helyettük, bár mielőtt ezt megtudták szomorúan döntöttek így. Az Ela8te június 15. -én fog debütálni.



A SHINee Jonghyun- ja megbánta hogy átadta Lee Hi-nak a 'Breathe' című dalt. Jonghyun elkésve bánta meg hogy Lee Hi-nak odaadta a dalát és erről nyilatkozott is. Jonghyun ezt mondta: 'Az elején nem akartam ezt a dalt, de miután Lee Hi kiadta, megbántam. De amikor meghallom ezt a dalt Lee Hi-től mosolyogva hallgatom. '  


A rajongók azt akarják hogy Kangin eltávozzon a Super Junior-ból a második DUI vitájuk miatt. A szóbeszédek szerint Kangin bűncselekményt követett el. Az egyik rajongó ezt írta ki Twittere: 'A kedvenc csapatom a Super Junior és Kangin a kedvencem. Nagyon meglepődtem mikor meghallottam a szóbeszédeket miszerint Kangin bűncselekményt követett el, így azonnal megutáltam mivel a Super Junior-ra is veszélyes lehet, azt szeretném ha Kangin elhagyná a csapatot. Kangin miután ezt meglátta sírva fakadt, nem érti miért ilyenek a rajongók, de próbál erős maradni azok a rajongók miatt, akik nem hisznek a szóbeszédeknek. 2009- ben volt egy olyan problémája Kangin-nek hogy elhagyja a csapatot, de ezt szerencsére tisztázta. Úgy látszik hogy a 'netizenek' is elhiszik ezeket a szóbeszédeket. Még biztosan senki sem tudja hogy állítólag Kangin miért hibázott mert állítanak mindent, de a 'netizenek' mindent elhisznek és sok rajongó is.


Jessica nyilatkozott arról hogy pontosan miért is hagyta el a Girls Generation- t. Azt mondta hogy ez egy elkerülhetetlen döntés volt. Amikor kiderült, hogy Jessica elakarja hagyni a csapatot mindenki erről beszélt, ez volt a legfontosabb téma a K-Pop világában, de mai napig sok embert nem hagy ez nyugodni. A Girls Generation volt a legnépszerűbb dél-koreai lánycsapat (a mai szavazatok szerint is) és Jessica volt az egyik legnépszerűbb tag. Amikor Jessica visszatért a New York-i utazásáról szomorúan hallotta a hírt, hogy a lányok összefogtak Jessica ellen, mert túlságosan is a divattervezés szakmáját űzte, legalább is Jessica ezt állította. A 27 éves Jessicát még mindig felvette az SM, persze szólóénekesként. Jessica inkább a Coridel-hez ment, mivel a Coridel a koreai-amerikai barátjának, Tyler Kwon-nak a vállalata. Jessica első szólószáma a 'Fabolous' már megjelent.


Az EXO rajongókat megrázta Sehun képe Instagram- on. Jól láthatóan Sehun arca és az egész nyaka véres, ami igazán hihetőnek tűnik. Később Sehun kiírta hogy ezzel csak viccelt mivel az EXO új MV-jüket forgatják, ami ütősnek készül.



A BTS 'Fire' című videoklipjükben Jin szőkére festette a haját először, ami igen jól állt neki. Bár nem maradt sokáig szőke, ugyanis átfestette a haját, mivel sok "rajongó" emiatt kezdte megszeretni. A 'netizenek' védik Jin- t és próbálják leállítani a "rajongókat" ezzel: 'Ha valaki igazán szeret valakit az a belsője miatt teszi nem a külsője miatt. Ha valakinek eddig annyira nem tetszett Jin most se tetsszen, hiszen csak a haja színe változott, ugyanolyan ember mint régen. Kérünk minden igazi rajongót és védje meg Jin-t mert neki fáj a legjobban. Kérjük Jin-t hogy fesse át a haját más színűre. ' Sok igaz rajongó ezt is tette és Jin mialatt szőke volt  a képeken elég szomorúnak tűnt, de már boldogabb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése