Pletyka Rovat: A heti igaz/ hamis hírek! - KÉrdekesség

2016. máj. 20.

Pletyka Rovat: A heti igaz/ hamis hírek!

Sziasztok! Itt vannak az e heti hírek és a múlt heti hírek is! Remélem tetszenek, és várom a véleményeket! Jó olvasást!



Az IKON B.I- je megemlítette a YG-nek, hogy Bobby szólózni akar, mivel még a debütálásuk elején Bobby mondta B.I-nek. A YG kérdőre vonta Bobby- t, és Bobby azt mondta hogy ez nem igaz. A YG leszidta B.I-t hogy ilyeneket állít, és több napos veszekedések lettek emiatt, és a YG megemlítette hogy B.I-t kifogják rúgni a YG-től, de nem rég a YG nyilatkozta a rajongóknak hogy ezzel csak viccelnek, B.I és Bobby se nyilatkozott erről.


Május 17.-én egy japán magazin jelentette, hogy BigBang G-Dragon-ja és Nana Komatsu japán modell, a BigBang fanmeeting-je előtt egy kis időt töltöttek együtt. G-Dragon és Nana Komatsu egy japán étteremben vacsoráztak május 7-én. A szóbeszédek szerint Nana Komatsu hatalmas rajongója G-Dragon-nak, és az állítása szerint csak ezért vacsorázott vele együtt. Régebben megosztott egy kiírást BigBang koncertje után ami így szólt: 'Nekem keményen kéne dolgoznom. Remélem egyszer egy kis időt tölthetek G-Dragon- nal. '


Az AOA tagjai érzelmesen beszéltek az utolsó vitáikról. Május 16-án beszéltek a 'Good Luck' című számukról a 'Yes24 Live Hall'-nál, ami alatt a tagok érzelmi beszédet tartottak a legutóbbi vitáikról, amik tartalmazták a 'Channel AOA'-án lévő incidenst és kérdéseket amik körülvették az MV-jüket. Choa elnézést kért azért hogy így történt, és hogy ilyen érzelmes lett a beszédük. Choa A ezt mondta: 'Ez az első ilyen fajta vitánk. Azt akarom mondani hogy igazán sajnáljuk mindenkinek aki kényelmetlenül érezte magát a vita miatt. Egy leckeként fogjuk fel ezt, hogy ez az egész ne történjen meg újra. Arra fogunk törekedni hogy ezek a viták mellett is a legjobb oldalunkat mutassuk meg, és hogy akik rosszakat állítanak rólunk azok győződjenek meg róla hogy mi kedvesek vagyunk. Sajnáljuk. '   Seolhyun, aki továbbította véleményét erről a vitáról, könnyes szemekkel ezt mondta: 'Mostantól kezdve megfogjuk mutatni nektek az óvatosabb oldalunkat is. Mi leszünk a legjobbak. ' Ji Min szintén könnyeket ejtve hallgatta Seolhyun szavait, és jobban is elkezdett sírni.





A SHINee földrengést tapasztalt élő közvetítés közben Japánban. Május 16. -án földrengést tapasztaltak, és ez a videó a Youtubeon a "felszínre emelkedett". A videóban úgy látszott mintha a tagok egy nagy ütést éreztek volna, és Jonghyun meg is lepődött. Ezt később be is mondták a japán hírközlők, hogy május 16-án 9:23 -kor kisebb földrengés volt Japánban, és hogy szerencsére komoly károk nem lettek, így a SHINee is biztonságban haza került.





A Girls Generation ex-tagja, Jessica bevallotta Tyler Kwon iránt az érzelmeit. Az interjúkérdések között, mivel megjelent az első szólószáma, megemlítette az érzelmeit Tyler Kwon iránt, és Jessica azt állította hogy Tyler Kwon is érezz valamit iránta. Jessica még ezt mondta: 'Tyler és én nagyon jó barátok vagyunk, és mondta nekem nem rég, hogy ugye 1 éve szakított a barátnőjével akit nagyon szeretett, és Tyler azt mondta nekem hogy még nála is jobban szeret engem. ' Ezután feltettek neki egy kérdést hogy mi tette Tyler- t vonzóvá, és Jessica ezt válaszolta: 'A tudása nagyon vonzó. ' Feltették neki a házassággal való kérdést is, és Jessica ezt tagadta, és mondta hogy nem gondolnak még arra hogy szorosabbra fűzzék a kapcsolatukat.


Kim ShinYoung azt gondolta hogy a TWICE tagok utálják őt. A TWICE még egyszer megköszönte a rajongóknak a győzelmüket amit az új számukkal értek el. Egy zenei bemutatón vettek részt, ahol Kim ShinYoung volt a vendég. Kim ShinYoung a lányokkal kicsit viccelődött, mikor megjegyzést tett arra hogy ő maga, azaz Kim ShinYoung miatt volt híres az első számuk a 'OHH AHH' , mivel ShinYoung akkor megemlítette a rajongóinak hogy szavazzanak a TWICE- ra. Amikor Jihyo udvariasan válaszolt erre, hogy köszöni, ShinYoung felkapta a vizet a TWICE tagok arcán, mivel nagyon nem úgy látszott hogy a TWICE tagok örülnek. A zenei bemutató után rendezték ezt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése