K-Beauty: 2019 tavaszi trendjei - KÉrdekesség

2019. ápr. 14.

K-Beauty: 2019 tavaszi trendjei

Igaz, az időjárás miatt néha nem úgy érezzük, hogy tavasz van, de ez az évszak már javában tart. A virágok már kinyíltak, a fák rügyeznek, a madarak visszatértek, a természet éledezik. A melegebb napokban tudunk lengébb ruhákat hordani és az ember lányának hamarabb megjön a kedve a sminkelésre, és habár nincs már olyan hideg, mint télen, elengedhetetlen a tavaszi bőrápolás. Az új tavaszi szezon igazi szépségeket hozott magával K-Beauty terén is. Ebben a cikkben olyan termékeket szeretnék nektek bemutatni, amik most Dél-Koreában nagy slágerek, a sminkektől kezdve a bőrápolási termékekig. Lássuk is, mit hozott magával 2019 tavasza~ /A termékeket megkerestem nektek online, ezek az oldalak megbízhatóak, tesztelve vannak, hiszen ezekről az oldalakról rendelek én is vagy ismerem őket és mások véleménye alapján merem őket ajánlani./

Monsta X x Tony Moly - Lip Care Sticks
A Tony Moly legújabb dobása egy szuper ápoló/hidratáló, ajak színező. A színárnyalatokat tekintve a vörös, a rózsaszín és a barackvirág/narancssárga színek dominálnak, igazi kis tavaszias árnyalatok, és szerintem ezek azok a színek, amelyekből mindenki megtalálja számára a tökéletest. A Tony Moly viszont lépett még egy szintet és a Monsta X tagjait kérte fel a lip tint modelljének, amit a srácok (a rajongók örömére) elvállaltak. A csomagoláson a srácok köszönnek vissza a vásárlókra. Igaz, ez a tavasz legnagyobb slágere, de a srácokat hajszínezők, micellás vizek, hidratáló krémek és kézkrémek csomagolására is "rányomtatták".  A lip tint-hez Monsta X-es kártya is jár. 

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?
Mind a hat tagot tartalmazó csomagot akciósan 19,20$-ért (kb. 5300 ft) a beautynetkorea honlapján lehet megvásárolni (a csomag a 6 lip tint mellett tartalmaz 8 darab fotó kártyát és 7 darab üzenetet), míg a roseroseshop honlapján akciósan 4200₩/db (kb. 1050 ft/db).  

Jennie (BLACKPINK) x Hera - Red Vibe Collection
Talán ez a tavasz legexkluzívabb terméke, amit három dolog miatt is szerethetünk: a termék nagyon intenzív, bársonyos és Jennie a reklámarca. A termék pigmentált, szép és gazdag színeket kínál, illetve három változatban elérhető: rúzs, lip tint és folyékony rúzs. Intenzív, több árnyalatú vörös színt kapunk, amelyek hosszú ideig tartósak és mindenki megtalálhatja a kedvencét, hiszen minden bőrtónushoz ajánlják. 

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?
A roseroseshop honlapján találtam meg a terméket dual verzióban, két rúzst kínálnak 33600-ért (kb. 8300 ft/2 db). A kbeautymart honlapján pedig elérhető szinte az összes termék a kollekcióból 38,50-46,20$/db (kb. 10 500-12 700 ft/db) között. 

BT21 x VT - Pop My Beauty Collection
A BTS már korábban is volt a VT nevű márka reklámarca, de idén tavasszal úgy döntöttek, hogy összeállnak, és a BT21 figuráival a piacra dobják közös kollekciójukat. A termékek annyira aranyosak lettek, hogy el se lehet dönteni, hogy melyiket válasszuk. A kollekcióban találhatunk rúzst, lip tint-et, rúzs palettát, szemhéjfestéket, korrektort és egyéb cuki, hasznos dolgokat. A termékekről természetesen a BT21 karakterei köszönnek vissza ránk. 

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?
A termékeket amazon-on találtam meg, ami 100%, hogy megbízható. A kollekció terméktől függően 11-40$ (kb. 3000-11 000 ft) között mozog. Viszont kbeautymart-on is elérhető, itt 9,60-79,90$ (kb. 2700-22 000 ft) között mozognak az árak, terméktől és limitált kiadásoktól függően.

Kaja - Moon Crystal Collection
Ha nem szereted a szemhéjpúdert, mert elnehezíti a szemhéjad ezt a terméket neked találták ki. A Kaja legújabb dobása egy zselés szemhéjfesték, ami nemcsak, hogy pigmentált és szépen csillog a csillámpornak köszönhetően, de annyira légies, hogy nem érzed, van valami a szemeden. A Moon Crystal Collection tipikusan egy olyan darab, amit kötelező beszerezni, hogyha csillogni szeretnél a tavaszi napsütésben. Talán ez a szezon egyik aduásza.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?
A terméket a sephora nevű oldalon találtam meg 16$/darab (kb. 4400 Ft/db) áron.

Laneige - Lip Glowy Balm
Ez a márka már korábban a piacra dobott egy éjszakai ajak maszkot, amelyet csak fel kellett kenni és másnap reggelre puhává varázsolta az ajkakat. A nagy népszerűséget megfogva elkészítették a nappali verzióját is. Nem csak hidratálja a száraz ajkakat, de rúzs, lip tint alá is tökéletes. A termék négyféle illatban érhető el: málna, körte, őszibarack és grapefruit illatban. Az illaton és "ízen" kívül nincs más különbség a termékek között ugyan azt a hatást ígérik.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?
A roseroseshop oldalán találtam meg a terméket akciósan 7000-ért (kb. 1700 ft/db), míg a cosmetic-love oldalán 6,66$/db (kb. 1800 ft/db) áron érhető el.

Glow Recipe - Pineapple-C Bright Serum
A smink termékek után elérkeztünk a bőrápoláshoz. Idén tavasszal robbant be a köztudatba a Glow Recipe, Pineapple-C széruma. A termék azért is népszerű, mert ananász kivonat van benne, az ananászlé pedig köztudott, hogy magas C-vitamin tartalommal rendelkezik. A termék 22%-ban ananászlevet tartalmaz, hozzáadott C-vitamin komplexummal, AHA savval, bromelain enzimmel, amelyek együttesen segítik a bőr élénkítését, hidratálását és ragyogását. Viszont ez nem minden! A termék tartalmazz továbbá aloe vera kivonatot, kamillát, E-vitamint és hialuron savat, amelyek nyugtatják, hidratálják és ápolják a megviselt bőrt. 

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?
A termék ára kicsit borsos, ami nem meglepő, hiszen maga a márka minőségi és nehéz is beszerezni. Sephora-n találtam meg egyedül 49$-ért (kb. 13 500 ft). 

Sulwhasoo – Bloomstay Vitalizing Line
Biztos sokunk beleesik abba a hibába, hogy egy terméket a csomagolása miatt vesz meg, mert cuki, szép vagy éppen különleges. A Sulwhasoo legújabb kollekciójával is ugyan ez a helyzet, nagyon szép, egyszerű és letisztult a csomagolása, de amennyire gyönyörködteti a szemet, olyan hasznos is. A Bloomstay Vitalizing egy öregedésgátló vonala a márkának, amely segít megállítani az idő előtti öregedés jeleit, rugalmassá, simává, erőssé és széppé teszi a bőrt. A kollekció szilva virág kivonatot tartalmaz, így a legjobb társunk lesz, ha ezt válasszuk a mindennapi bőrápolási rutinunkba. Az érzékeny bőrűeknek is ajánlják ezt a termékcsaládot. Továbbá a termék segít leküzdeni a környezeti ártalmakat, mint a nap, a környezetszennyezés vagy a stressz, amelyek megviselhetik a bőrt. A márka továbbá azt ígéri, hogy ettől a terméktől egész nap természetes, szép és ragyogó lesz a bőrünk. 

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?
Ugye, milyen jól hangzott a leírás? Nos, sajnos a pénztárcánkat is ki kell nyitni, hogyha szeretnénk a jóból. A termék minta ára 1600₩ (kb.400 ft), míg a termékek 60000-156000₩ (kb. 14800-38000 ft) között mozognak a roseroseshop oldalán érhetőek el. A termékek még külön-külön elérhetőek a cosmetic-love honlapján 53,57-107,15$ (kb. 14700-29700 ft) között.

Neogen – Real Vita C Powder Lemon
Ezt a terméket bármelyik bőrápolási rutinba be lehet építeni legyen az esti, vagy nappali, ami biztos, hogy hálás lesz érte a bőröd a termék magas C-vitamin tartalma miatt. 17%-ban tartalmaz aszkorbin savat por formájában, így bármelyik krémedbe bele tudod keverni, ugyan olyan erős lesz. A termékkel azt ígérik a készítők, hogy alig néhány hét alatt a bőröd ragyogni fog, mert ennyi idő alatt megjavítja a por a bőr védelmét és szerkezetét. 

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?
A terméket sokoglam nevű oldalon találtam meg 20$-ért (kb. 5500 ft).

Dr. Jart+ – Focuspot Micro Tip Patches
Szerintem mindannyian szenvedtünk már a pattanásoktól, de leginkább azoktól a foltoktól, amelyeket maga után hagyott, ha rosszul nyomtuk ki. Nos, ez a termék erre a problémára nyújt megoldást. Ez a tapasz önmagában oldódó mikro tippeket tartalmaz, amelyek mélyen "beleolvadnak" a bőrbe, hogy megcélozzák a makacs foltokat, de megoldást nyújthat sötét foltok/karikák és ráncok ellen is. A termék ehhez igazodva négy féle verzióban jött ki: “Focuspot Blemish” , ami a pattanás utáni és a pigment foltokat célozza meg, “Focuspot Dark Spot”, ami a sötét foltokat távolítja el és antioxidánsokkal táplálja a bőrt, “Focuspot Dark Circle”. ami javítja a bőr alatti mikrocirkulációt és az utolsó darab "Focuspot Line & Wrinkle", ami a bőr rugalmasságát javítja és a ráncokat tünteti el.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?
A sephora honlapján érhető el 18$/csomag (kb. 5000 ft) áron.

Etude House – Flower Cheek Brushes
Mi idézhetné jobban a tavaszt, mint egy virág alakú sminkecset? Az Etude House ismét telitalálatot dobott ezzel az ecsettel, hiszen nemcsak aranyos, de hasznos is, hiszen azt ígérik, ezzel könnyű lesz a púdert felvinni az arcunkra. Nem mellesleg cuki, mondtam már? Az ecset három színben érhető el: rózsaszín, kék és korall, 30x60 cm-es méretben. A termék a Cherry Blossom kollekció része.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?
A terméket a beautyboxkorea honlapján lehet megvásárolni 6,5$-ért (kb. 1800 ft/darab).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése