Férfi csapatok legalacsonyabb tagjai - KÉrdekesség

2018. júl. 6.

Férfi csapatok legalacsonyabb tagjai

A legtöbb K-Pop idol elég magasnak mondható az ázsiai átlagmagassághoz képest is. Viszont vannak olyan férfi idolok, akik nem csak csapaton belül a legalacsonyabbak, hanem a K-Pop "kis" világában is annak mondhatóak. A lista a teljesség igénye nélkül készült, most csupán 13 alacsony idolt mutatok be nektek, néhányuknál leleplezve a valódi magasságukat (szerk.megj.: amikor a k-pop idolok profilja készül összevetik a magasságukat, és van hogy magasabb számot tesznek közé, hogy a többi taghoz igazodjon a szám például, ha a többi tag magassága közelebb van a 180 centiméterhez, akkor a legalacsonyabb tagnak többet írnak be, mondjuk 170 cm helyett 174 cm-t, hogy ne legyen nagy a különbség)

Woozi (SEVENTEEN)
Woozi nem csak remek dalokat készít csapatának, a SEVENTEEN-nek, de meglepően aranyos imázsa van, ami nem meglepő, hiszen ő a legalacsonyabb tagja a bandának a 164 cm magasságával, amit az imidzs kiépítésénél tökéletesen kihasználtak. 

JinHwan (iKON)
JinHwan magassága hivatalosan sose jelent meg, hanem mindenhol a rajongók által besaccolt magasságot olvashatjuk, melynek oka lehet nem meglepő, hiszen a fanok szerint körülbelül 165 cm magas. 

Ha SungWoon (Wanna One)
SungWoon a Wanna One legalacsonyabb tagja a maga 167 cm magasságával. Míg Lai KuanLin és Kang Daniel a csapat "óriásai", addig SungWoon-t a rajongók a "kicsi és értékes" jelzővel illeték. 

JinHo (Pentagon)
JinHo 164-165 cm magas, 24-25 centiméterrel alacsonyabb, mint a legmagasabb Pentagon tag WooSeok, aki 189 cm. 

XiuMin (EXO)
XiuMin a többi taghoz képest alacsonynak mondható a 172 cm magasságával, de talán a rajongók örömére a szépen kidolgozott testével ezt kompenzálja a koncertek során. 

JiMin (BTS)
JiMin-nek szintén szépen kidolgozott és arányos teste van, emiatt meglepő lehet, hogy mindössze 173 cm magas, ami a többi taghoz képest szintén alacsony. Emellett nagyon sokan azt hiszik, hogy 180 cm magas az arányos testfelépítése miatt.

D.O (EXO)
Az EXO főénekese szintén alacsonynak mondható a többi taghoz képest, hiszen XiuMin-hez hasonlóan ő is 172 cm magas.

Ricky (Teen Top)
A Teen Top vezető táncosa és énekese Ricky szintén a 172 cm-es tábort erősiti. Csapaton belül pedig ő az egyik legalacsonyabb, hiszen a többiek közelebb vannak a 180 cm-hez.

Kim Hansol/ Kim Min Sung (ex-Topp Dogg) 
Hansol volt a Topp Dogg arca valamint énekese, de a többi taghoz viszonyítva szintén alacsonynak mondható a 172 cm magasságával, ezzel ezt a tábort erősitve. 

L.Joe/ Lee Byung Hun (ex-Teen Top)
A Teen Top volt vezető rappere is igen alacsonynak mondható a 171 cm magasságával, de ennek ellenére ő volt a csapat "visual-ja", amivel kompenzálta ezt az adottságát. A magasságával ő sincs megelégedve, hiszen korábban mondta, hogy most már bánja, hogy nem ivott több tejet, ezzel magasabbra nőve. 

Taeyang (Big Bang)
A Big Bang vezető táncosa és énekese is igen alacsony a többi taghoz képest. Hivatalos profiljában 174 cm szerepel, de a rajongók kiderítették, hogy a valódi magassága bizony 170 cm. 

Hui (Pentagon)
A Pentagon vezetője, Hui is felkerült a kis listánkra a maga 172 cm magasságával, de még így is magasabbnak mondható, mint csapattársa JinHo, aki 168 cm. 

Taeil (Block B)
A listát Taeil zárja, aki a Block B vezető énekese és a hivatalos adatok szerint 167 cm magas. 

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nem bántásból írok, csak szeretném jelezni, hogy becsúcsott 1-2 hiba a cikkbe.
    Pentagon Jinho 164-165 cm, Wooseok pedig nem 191, hanem 189. Ezeket ő maguk is megerősítették, bár rengeteg oldalon hibás adat van fent. (És Jinho sokszor azért nem látszik olyan kicsinek, mert vadtag talpú cipőt adnak rá, meg még betétet is tesznek a cipőjébe.)
    E mellett, Hansol már nem Hansol, tavaly nevet változtatott, már hivatalosan is Kim Minsung a neve.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen az észrevételt, hamarosan javítom. Több cikket és videót néztem, amikor az adatokat begyűjtöttem, de ezek szerint sajnos mindenhol hibásan írták :). Hansol név változtatásáról tudok, de sokan így ismerték meg, így sokkal könnyebb beazonosítani -L.Joe is kilépett a Teen Top-ból, ő sem használja már ezt a nevet, nála is ugyan úgy írtam, a könnyedség kedvéért -, de zárójelben oda írom :).

      Törlés