A B.A.P könnyek között a 'B.A.P LIVE- LIMITED ' , Szöuli koncertjük alatt, azt mondván, lehet ez az utolsó közös koncertjük. - KÉrdekesség

2018. júl. 23.

A B.A.P könnyek között a 'B.A.P LIVE- LIMITED ' , Szöuli koncertjük alatt, azt mondván, lehet ez az utolsó közös koncertjük.




   A B.A.P 2018 Július 22.-én megtartotta a 'B.A.P LIVE- LIMITED' c. köncertjét Szöulban.
   150 rajongókkal ( Baby) tartott közös perc után, a srácok megnyíltak és elmondták az érzéseiket bandaként.

   Először YoungJae szólalt fel : 'Nagyon szépen köszönöm a rajongóinknak..', aztán egy darabig nem is tudta folytatni mondatát. Ennek megfelelően, Himchan vette át a mikrofont és tárta fel az igazságot a rajongóknak, miszerint informélniuk kell őket. Azt mondta : ' Igazából mind a 6 tagnak különböző szerződése van, ennek függvényében azok lejárati dátuma is más. Azt is hozzátette,  meglehet ez az utolsó közös koncertjük együtt, mint egy banda.

   Ahogy a szavak jöttek egymás után, úgy törtek utat a könnyek a rajongók szemeibe. Daehyun kis vigaszt nyújtva azt mondta : ' Még túl korai szomorúnak lenni' , ami arra enged utalni a dolgok még mindig a levegőben vannak.

  YoungJae szintén kijelentette : ' Még mindig hátra van egy kis idő, és semmit sem erősítettek meg. A tagok alaposan átbeszélik a dolgokat maguk között'. A Laeder, Bang YongGuk arra kérte a fanokat, hogy ne sírjanak, ezzel is reményt adva a kedvező végkifejletre.

  Ezzel kapcsolatban a TS Ent. is nyilatkozott : ' Semmi sincs még eldöntve'.Számos dolog még vita tárgyát képezi, és a végső eredmény várhatóan a későbbi hónapokban fog fejleményekre jutni.






cr.: allkpop
Rebeka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése