16 alkalom, amikor adott csapatok útja majdnem különvált. - KÉrdekesség

2018. júl. 22.

16 alkalom, amikor adott csapatok útja majdnem különvált.

1. Super Junior szenvedett a többszörös , nem mellesleg súlyos autóbalesetektől,tag kiválásoktól,botrányoktól.

   2006-ban Heechul súlyos autóbalesetet szenvedett, 10 év kellett , hogy visszanyerje 100%-osan a táncra való képességét.
   Egy évvel később 2007-ben, Kyuhyun, Leeteuk,Eunhyuk és Shindong szintén súlyos autóbalesetet szenvedtek. Kyuhyun-nak voltak a legkritikusabb sérülései és csak 20%-ot adtak arra, hogy túléli, de ha még túl is éli, el sem tudták képzelni, hogy újra képes lesz énekelni. Egy sebész segítségével, aki talált egy alternatív kezelést neki, átvészelte az időszakot és 78 nappal a baleset után el hagyhatta a kórházat.
  2009 szintén egy szörnyű év volt a Super Junior számára. Amikor a csapat kiadta a 'Sorry Sorry' című számát Heechul úgy érezte, nincs hasznára a bandának és komolyan fontolóra vette, hogy kilép. Eunhyuk győzte meg, hogy maradjon velük.
  Kibum bejelentette, hogy szünetet tart, hogy jobban tudjon koncentrálni a színészi karrierjére, ez a szünet később állandóvá vált. Kangin-t elkapták az első ittas vezetésével októberben, Hangeng pedig pert  indított az SM Entertainment ellen, hogy megszüntesse a szerződését.
  A közelmúltban [2014]  történt házasságkötése Sungminnak, még mindig ellenszenvet vált ki egy két ELF-nél, néhányan még mindig azt követelik, hogy lépjen ki a csapatból.
   Ez arra késztette Sungmin-t, hogy 2017-ben kimaradjon a Super Junior promótálásaiból.
Siwon szintén arra volt kénszerítve, hogy kihagyja a promóciókat, miután kutyája, Bugsy megharapta a szomszédasszonyát, aki pár nappal utána elhalálozott.
  Emiatt a 9 tagból csak 7 promótál jelenleg.

2. SHINee Onew szexuális zaklatás botránya és Jonghyun halála.

   Onew szexuális zaklatással volt vádolva, ennek függvényében pedig, néhány Shawol arra kérte, hogy tettei miatt, hagyja el a csapatot. Miután törölték az egész vádat félreértés miatt, még mindig voltak emberek, akik szerint el kellett volna hagynia a bandát. Emiatt az incidens miatt, egy darabig szüneteltette a csoportos tevékenységeket a SHINee-val.

  Csak néhány hónappal Onew botránya után, a SHINee-nak meg kellett küzdenie Jonghyun szerencsétlen elvesztésével.

  A bandának döntenie kellett, hogy feloszlanak,vagy nem lépnek fel a közelgő koncertjeiken, miután elvesztették a 'testvérüket', de úgy döntöttek erősek maradnak, kitartanak és folytatják, Ő érte.

3. Az f(x) jövője ismeretlen, mivel már 2015 óta nem promóztak Koreában,

  Az f(x) az egyik legnagyobb csapata volt az SM Entertainmentnek, több egymást követő sikerekkel, mint például ,, Electric Shock", ,,Pum Pum Pum", és a  ,, Red Light".
   Annak ellenére, hogy Sulli 2015 áprilisában elhagyta a csapatot, a banda sikeresen teljesítette a 4. albumuknak - A 4 Walls-nak- a promótálását, ugyan azon év Októberében.
  Mindazonáltal azóta nem voltak Koreai promócióik, egy csapatként, így a jövőjük sok fan számára kérdéses. Hol lehet az f(x)?

4. A B.A.P bepereli a saját ügynökségét rossz bánásmódra,- és " szolga szerződésre" hivatkozva.

  A B.A.P 2012-ben debütált a Warrior cimű számukkal, ami által az egyik legjobban hypeolt (média felhajtás) újonc banda lett, az EXO-val holtversenyben.
  Ezzel együtt azonban jött a túlterhelés, és a kötött menetrendek. A TS Entertainment non-stop promótáltatott a B.A.P-vel album kiadások és koncertek mellett, miközben a fiúk csak rossz bánásmódot kaptak egész idő alatt.
  A TS Entertainment kényszerítette a tagokat a munkára, még akkor is, ha előtte kórházban voltak.Ezek miatt az egész csapat kifogásolta a TS-t, beleértve a rabszolga szerződésüket és a rossz bánásmódot.
  A peres eljárás során kiderült, hogy a cég sikkasztott a fiúktól , nem adtak nekik fizetést, és nem fizették a számlákat, sem a berendezések költségeit, ahogy az előre meg volt beszélve.
  A bandának eszében sem volt visszatérni a céghez, azonban sikerült megállapodásra jutniuk a TS-el.




5. Az EXO  egy év alatt 3 tagot is elveszít.

  Az a 12 hónap , ami 2014 és 2015 között eltelt, volt a legsötétebb (nehezebb) időszaka az EXO-nak.
Ez 2014 májusában kezdődött, amikor Kris pert indított szerződésbontás címével az SM Entertainment ellen.
  Éppen hogy csak 5 hónappal később, Luhan ugyanazt a pert indította, ami az EXO kínai és koreai tagjai közötti tisztességtelen bánásmódra hivatkozott.
  Ez volt az a pont, amikor Lay beszédet mondott , 2014-ben miután az EXO elnyerte ,,Az év előadói " (Daesang) címet a MAMA-n, a nehéz időszak után.
,, Mindenki azt hitte, hogy 2014 fekete ( rossz) év volt az EXO számára.De a MAMA ezen szakaszától kezdve megváltoztatjuk ez a színt. "
   2015 áprilisában Tao apukája azt postolta a saját Weibo ( kínai közösslgi portál) oldalára, hogy azt szeretné, ha a fia elhagyná az EXO-t és visszatéren kínába.
  Ez végül arra sarkalta Tao-t , hogy beadja a szerződés felbontási perét az SM ellen 2015 augusztusában..

6. A BIGBANG több ,nagyobb botrányon megy keresztül.


  A BIGBANG olyan botrányokban vett részt, amik hatalmas hatással voltak a banda  imázsára.
   Daesung 2011-ben részese volt egy autóbalesetnek, melyben a motorkerékpáros életét vesztette. Daesung a későbbiekben tisztázva lett minden vád alól, de egy időre fel kellett adnia a legtöbb tevékenységét.
  G-Dragon marihuána botrányba keveredett, miután 2011-ben egy szűrűvizsgálata pozitívnak bizonyult. Ezután azt mondta, hogy nem emlékezett arra, hogy elfogadott volna akármilyen marihuánás cigarettát, ennek ellenére még mindig vannak negatív visszajelzések.

  Seungri 2012 környékén szexuális botrányba keveredett egy japán nővel, ahol félmeztelen, egy ágyban volt látható.
 Míg maga az eset elcsendesedett, sokan kíváncsiak voltak arra, hogy mi fog történni a csoporttal (2012).
   Legutóbb T.O.P keveredett marihuána botrányba Han Seohee-val, ami miatt újra sorozták a hadseregben , 2 éves próbaidőt kapott, amit ha megszeg 10 éves börtönbűntetést szabnak ki rá.

7. Az EXID közel volt a feloszláshoz, aztán egy fancam felvétel megmentette őket.

  Az EXID a feloszlás szélén állt, mielőtt a Hani-ról készült ,, Up&Down''  fancam, berobbant és vírusként kezdett el terjedni. A korábbi címadóik, mint az ,, Every Night'' ,- és az ,, I Feel Good'', nem bizonyultak elég jónak, így az ,, Up&Down'' volt az utolsó esélyük, hogy nagyot dobjanak, vagy csúfosan elbukjanak, és a banda feloszlásra legyen ítélve.
   Azóta az EXID nagy sikert aratott a tagjaival, amelyek mindegyike más, más területeken is aktív.
   Azonban 2016-ban az EXID újabb akadályba ütközött, amikor Soljit pajzsmirigy-túlműködéssel diagnosztizálták, ami miatt azóta inaktív tagja a bandának, amíg rendbe nem hozzák az egészségét.

8. A FIESTAR elveszíti a kezdeti lendületét, és sohasem szerzi vissza.

  A Fiestar egy kimondottan csajos csapatnak számított, a lány bandák között, a ,,Vista" , az ,,I Don't Know , és a ,,We don't Stop " című számaikkal. Viszonylag jól működtek, mint lány csapat, ennek ellenére az egyik tag, Cheska úgy döntött, hogy elhagyja a csapatot.
   A banda azt tervezte, hogy kiad egy újabb single-t, a ,, One More"-t , de a Sewol Ferry - 2014-es dél-koreai kompkatasztrófa- , elsűllyedése miatt több hónappal elhalasztották a kiadást.
  A ,, One More" kiadásának késleltetése-, és az előző single-jük miatt, a lehetőségek nem voltak adottak a comebackhez.
  Annak ellenére, hogy a tagok egyénileg sikereket arattak, mint például Cao Lu a Real Man-ben , a Radio Star-ban, és Yezi az Unpretty Rapstar 2 -ben, a banda nem tudott teljes egészében promótálni.
   A legutóbbi tevékenységük 2016 májusában történt, de nem valószínű, hogy a közeljövőben új dalokat adnának ki.

9. A SEVENTEEN évekig debütálással hitegette az embereket.

    A SEVENTEEN 2013-ban bukkant fel , még nem debütált bandaként, a saját reality-s tv show-jukkal, a SEVENTEEN TV.-vel.
  A Pledis Entertainment, azonban továbbra sem debütáltatta őket , még egy jó darabig. Ez idő alatt a gyakornokok száma 17-ról 13-ra csökkent, Samuel, MingMing, Doyoon és Dongjin kiválásával.
  A hosszú pre-debüt periódusok okán, a tagok megtanultak zenéket komponálni, és saját maguk dolgozni azokon, ugyanis a Pledis semmilyen munkát nem rakott a fiúk elé.
 Hoshi még a NU'EST  I'm Bad c. dalát is lekoreografálta és névtelenül elküldte a cégnek.
2015-ben debütáltak hivatalosan és szerencséjükre mindegyikük kemény munkája kifizetődött.

10. A Ladies Code 2 embert elveszít egy tragikus autóbalesetben.

   Az egyik legsötétebb éj a Kpop történelmében ,2014 szeptember 3.-a volt. Az autó , ami a Ladies Code tagjait szállította , balesetet szenvedett egy gyorsforgalmi úton.
  EunB-t a kórházba szállítása után halottnak nyilvánították. Rise és Sojung súlyos sérüléseket szenvedett, de sajnos Rise szeptember 7-én sérülése miatt elhunyt.
  A lányoknak 17 hónapba telt, hogy visszatérjenek , mint trio, saját bevallásuk szerint, borzalmasan nehéz időszakuk volt, és nehéz volt hármójuknak, EunB és Rise nélkül visszatérniük.

,, Még mindig nehéz elfogadni azt, hogy nincsenek már többé velünk. Nehéz volt eldönteni, hogy vissza térjünk-e  a színpadra, vagy sem..''

11. A WINNER 18 hónapos kimaradása Taehyun kiválásával ér véget.

   A WINNER a YG Entertainment legnagyobb várományosa volt, miután megnyerte ,,TEAM A"-ként a a YG "túlélő Showját' a WIN: Who Is Next.-ben. A 2014 S/S debütáló albumukkal eleget tettek minden elvárásnak, azonban az ezután következő 18 hónapban rengeteg leküzdeni valóval találták szembe magukat.
  A banda egy 18 hónapig tartó szüneten ment keresztül, nem adtak ki semmi újat, csak a solo tevékenységek mentek, kivéve egy Japán turnét 2015-ben.
    A tagok hosszú elismerték, hogy hosszú távolléttük után fizettek. A szünetük során Nam Taehyun azt választotta, hogy kilép a csapatból.
   A WINNER tervezett egy a  részes EXIT c. albumsorozatot is, és kiadta az EXIT: E-et 2016 februárjában. Az eredmények azonban  nem voltak elegek, mivel a projekt hátralévő három albumát határozatlan időre elnapolták.


12. Nehéz év volt a 2014-es a Girl's Generation-nek, Jessica kiválása és az 5 "randi botrány" miatt.



   2014-ben úgy tűnt, hogy minden egyes hónapban fény derül a SNSD /ejtsd.: SzoNyoSiDé/ ''párkapcsolataira''. Az új év napjain, Yoona és Lee Seungki kapcsolata viharként ment át a Kpop világán. Rá csak pár napra, Sooyoung és Jong Kyungho hivatalosan is elismerték, hogy randevúznak.
  Áprilisban hivatalosan megerősítették, hogy Tiffany és a 2PM-es Nichkhun párkapcsolatban vannak. Még azon a napon kiderült, hogy Hyoyeon egy CEO/vezérÍgazgató/,-és íróval van kapcsolatban. Hyoyeon később kijelentést tett, miszerint már szakítottak a férfival.
  Mégis a legmeglepőbb hír az volt, amikor Június 19.-én kiderült, hogy Taeyeon és az Exo-s Baekhyun randevúznak.
  A párkapcsolatos hírek után , a nyilvánosság és a rajongók kezdték elveszíteni az érdeklődésüket a csapat iránt. Csak 3 hónappal később, Jessica a médián keresztül közölte a rajongókkal, hogy szó szerint ki lett rúgva a csapatból, ezzel tovább ritkítva a fanbázisukat.
   A közelmúltban Tiffany, Sooyoung és Seohyun úgy döntött nem írja alá újra a lejárt szerződését az SM Entertainmentel, a rajongókat kétségek között hagyva, attól tartva, hogy soha nem fog a SNSD újra együtt állni a színpadon.
   Ameddig Sooyoung új ügynöksége az Echo Global Group kijelentette, hogy ha Sooyoung szeretne újra promótálni majd a Girl's Generation-el, ők támogatni fogják ebben. Az SM azóta sem reagáltam érdemben erre.


13. Az AOA tagjai történelmmel kapcsolatos botrányba keveredtek, a népszerűségük már koránt sem olyan erős, mint annó.


   Az AOA hivatalosan egy "banda" koncepcióval debütált, olyanokkal mint az  ' Elvis' és a ' Get Out'.
Az FNC Entertainment ráébredt arra, hogy ez a stílus nem igazán működőképes, így azt inkább lecserélték egy, úgynevezett  " Sexy" koncepcióra , ezutána lányok jelentősebb sikereket értek el, a kiadott számaikkal, mint például a ' Miniskirt' , a 'Short Hair' , és a ' Like a Cat'.
   Az "útakadályuk" 2016-ban következett be, amikor is Jimin és Seolhyun , próbálták kitalálni történelmi alakok neveit, a saját valóság showjukban , az  Channel AOA-en. Nem tudták olyan embereknek a neveit , mint például Ahn Junggeun vagy Lee Soonshin.  Jimin Ahn Junggeun-t ,Kin Dokkang-nak nézte, amely kisebb felháborodást keltett a netizenek között.
   Choa 2017 Júniusában ott hagyta a bandát, amely kisebb aggódalmat keltett a rajongók körében, hiszen Choa volt a csapat fő énekese.

14. A T-ara évekig a 'nemzet boxzsákja' volt, még mielőtt kiderült volna , hogy az egész botrány hazugság volt.


2011-ben a T-ara megütötte a saját csúcsát a 'Roly-Poly'-val, hiszen abban az évben a legtöbb Zene ranglistán a legelső helyet foglalták el.
 Csak egy évvel később, minden összedőlni látszik a zaklatásos botrányok miatt.
Az egész azzal kezdődött, hogy a tagok egyetértettek abban, hogy Hwayoung-nak elhatározásra kéne jutnia. Nem sokkal később, a koreai netizenek kezdetk bizonyítékokat találni arra, hogy a T-ara többi tagja zaklatja Hwayoung-ot, mint például telenyomják rizs sütikkel a száját és lényegében ignorálják őt, mind a közvetítéseken, eseményeken.
Több int 4 évig, a T-ara zaklatókként volt megbélyegezve, és igazság szerint rengeteg helyen fekete listára kerültek emiatt.
  Hwayoung 2017-es TV Show-ját követően, az egyik első managerük, új megvilágítást adott a story-nak. Elmondása szerint Hwayoung-ról kiderült, hogy néha csak színlelte a sérüléseit, vagy például kihagyta a csoportos gyakorlásokat olyan jelentéktelen dolgok miatt, mint például egy manikűr.
  Hwayoung testvére Hyoyeong szintén fenyegetéseket küldött Areum-nak (ex T-ara), sök közül néhány : meg fogja 'verni', szabotálja , elintézi, hogy soha többé ne kerüljön be a TV-be.
  Csak, hogy megvédhesse a testvérét.

15. A NU'EST évek óta szenved a "bukott fiúbanda" megnevezéstől.


  Mielőtt a NU'EST tagok közül 4 megjelent a Produce 101 season 2-ban, sok ember gondolta úgy, hogy a NU'EST egy bukott fiúbandává vált.
  A debütüket követően, a következő 5 évben mindegy egyes comeback-jük egyre kevesebb és kevesebb sikerrel ért véget, ebből következett az a gondolat, hogy a Produce 101 az utolsó lehetőségük.
 A Produce 101-nek köszönhetően a NU'EST-nek sikerült újjászületnie.
  Minhyun jelenleg távól van a bandától, hiszen most is a Wanna One-al promótál, de a többi tagnak sikerült helyrehoznia a hírnevüket, és Minhyun visszatértéig NU'EST W-ként tevékenykednek.

16.  A BEAST elveszít egy embert és a saját nevüket.

   A BEAST mindig is egy top fiúbandának számított. Miután megszerezték maguknak a népszerűséget 2010-ben , a ' Shock'-al,  tökéletesen meneteltek előre 2016-ig, mindig a top5-ben végeztek.
   Azonban 2016-ban , Hyunseung bejelentette, hogy elhagyja a bandát, zenei stílus különbözőségére hivatkozva. Csupán pár hónappal később, az összes tag úgy döntött, hogy elhagyja a Cube Entertainmentet. Mivel mindegyikük elhagyta a bandát, képtelenség volt megtartani a nevüket, így kénytelenek voltak átnevezni magukat HIGHLIGHT-ra.
  A HIGHLIGHT jelenleg ugyanazon az utón halad a siker felé, mint annó BEAST-ként, bizonyítva azt, hogy a Cube elhagyása óta sem hagy ki egyetlen lehetőséget se.
cr.: allkpop
Rebeka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése