Zeneajánló: Szabadság~ - KÉrdekesség

2017. júl. 1.

Zeneajánló: Szabadság~

A fordításokat köszönjünk szépen az xRinayax-nek , az Ashiyo fansub-nak és a PengSang-nak. Minden fordítással kapcsolatos jog őket illeti.

  Szabadság



B.A.P - Fight for Freedom



,, Ne állj be a tömegbe'' - A B.A.P első minialbumán jelent meg, melynek címe Power. 2012-es szám. Egyfajta introként kezelt számuk. Sugárzik belőle a B.A.P energiája,  az ''életstílusuk'' és minden amit ők képviselnek.

BTS Suga & Rap Monster- Nevermind



    ,, Ne hagyd, hogy lebecsüljenek".-  Yoongi és Namjoon közös száma, amely a The Most Beautiful Moment In Life pt. 2  minialbum introja.Az egyik személyes kedvenc számom.

   Super Junior D&E - Can you feel it




  Donghae és Eunhyuk közös dala , amely a The Best Goes On c. kislemezükön található, ami a 2015-ös évben jelent meg. A szabadság arról szól, amit magadban megfogalmazol. Valakinek lehet a polgárpukkasztás, valakinek lehet csak az, hogy semmilyen társadalom által felállított standardnek, elvárásnak nem kell megfelelnie. Ezt a szám tükrözi, magával a dal hangulatával és a videoklippel is.

Taeyeon(SNSD) ft. Verbal Jint - I



,, Miért ne?"- Légy a magad ura. Ha eltávozol semmit nem viszel magaddal. Sem pénzt, sem tárgyakat..csak az élményeidet. Gyűjts emlékeket, élvezd az életed, közhelyes, de abból csak egy van, ne add fel semmiért és senkiért. 2015-ös szám . Az ''I'' c. kislemezén található.

F(x)-  All Mine



,, Az egész világ a tiéd"-  2016-os album nélküli szám.

Davichi- Sorry, I'm Happy



,, Ne haragudj, boldog vagyok"- Csodás hazánkban forgatódott (újabb) Davichi kincs.
2015-ben kijött szám, ami a Davichi Hug c. kislemezen van.

Legyen szép napotok!:D
Rebeka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése