Divatvilág a Kpopban: CL fürdőruha modellként - KÉrdekesség

2017. júl. 5.

Divatvilág a Kpopban: CL fürdőruha modellként

W Korea több fürdőruhás képet is megosztott CL-ről a lap júniusi kiadásában. W egy havi amerikai divat magazin amit  Fairchild Publications adott ki, amit később felvásárolt a Condé Nast és ennek a Koreai változata a W Korea.
Korábban W Korea megosztotta CL-t, a korábbi 2NE1 vezetőjét a júniusi magazin címlapján a hivatalos Instagram oldalon május 15-én. CL egy szexi öltözetben ül egy kanapén és pózol mint egy profi modell. A fotó LA-ben készült és CL teste forró, mint a tűz a ragyogó nap alatt ~~ jelentette a Pop Crush.

Ezután a W Korea több képet osztott meg CL-ről, amelyben különböző fürdőruhákat viselt. Az egyik képen bikinit viselt és erős füstös sminket adtak neki. Egy másik képen fekete- fehér fürdőruhát és fehér kalapot viselt, hátrafelé hajolva, hogy megmutassa szexi domborulatait. ~~ jelentette az AllKpop.

Egy másik képen feltárta a szexi hátát, lehúzva a hosszú ujjú ruháját, és nagyon szép volt gyönyörű sminkjével, különösen füstös szemével és vastag szemöldökével. Egy másik képen egy másik fekete- fehér fürdőruhát és magassarkú cipőt viselt, mellesleg szépen pózolva az egyik kezét, pedig a combjára rakta.~~ jelentette az AllKpop.

További képek:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése