K-Pop idolok furcsa szokásai - KÉrdekesség

2018. jún. 13.

K-Pop idolok furcsa szokásai

Minden embernek van egy vagy akár több olyan szokása, ami teljesen akaratlan, magától jön, és csak akkor vesszük észre, ha valaki szóvá teszi. Talán a leggyakoribb ilyen habitus a haj csavargatása, piszkálása, esetleg rágása. Beismerem, én a számat szoktam rágni, illetve tépkedni, ha épp nagyon koncentrálok valamire vagy épp ellenkezőleg totális transzba esve azt se tudom hol vagyok és mit csinálok. Nektek vannak ilyen furcsa szokásaitok?
Mert kedvenc idoljainknak vannak! 

01. EXO - Baekyhun
Ez egy olyan édes, nem? Baek furcsasága, hogy a szájába veszi az egyik ujját, hogy rágcsálni vagy szopni is szokta-e azt nem tudom. Valószínűleg így küzdi le idegességét, feszültségét. Mindenesetre ez elég aranyos. 

02. TWICE - Dahyun
Ha Dahyun zavarba jön vagy kínosan érzi magát egyszerűen megfogja saját vagy valaki más haját és eltakarja vele arcát. Ez is elég cuki, nem gondoljátok? 

03. EXO - Kai
Egyszer az EXO elpletykálta, hogy Kaitáncolni szokott a zuhany alatt. És ő ezt elismerte. Míg a zuhany alatti éneklés veszélytelennek hangzik, addig a zuhany alatti tánc számomra elég veszélyesnek tűnik. Reméljük, nem fog egyhamar megcsúszni.

04. BTS - Jungkook
Nos, én ezt a szokást kisgyerekeknél szoktam észrevenni így nekem picit furcsának hat, hogy egy velem egyidős fiatal is úgy iszik üvegből, hogy bekapja a palack száját.

05. Red Velvet - Irene
Irenenek van egy olyan szokása, hogy amikor beszél megemeli az egyik szemöldökét. Ez olyan szokatlan és érdekes egyben, nem? Én nem tudom megcsinálni, hiába próbálom.

06. Wanna One - Daniel
Ez egy elég furcsa szokás, nem is tudom hova tenni, de pont ezért olyan érdekes! Danielnek van egy olyan szokása, hogy megszagolja a dolgokat.

07. SNSD - Taeyeon
Taeyeon Baekhyunhoz hasonlóan harapdálni szokta ujjait. Taeyeon általában a hüvelykujját szokta a szájába venni. Olyan cuki és egyben veszélyes szokás.

08. EXO - Sehun
Sehunnak van ez a szokása, ami... Nem is tudom pontosan hogy tudnám körülírni. Összepréseli az ajkait? Talán így tudnám, mindenesetre kicsit viccesen néz ki, nemde?

09. SHINee - Taemin
Taeminnek olyan szokása van, ami egyben vicces és kellemetlen is. Hiába öltözik fel rendesen lefekvéshez reggelre gyakran teljesen meztelenül vagy majdnem pucéran ébred.

10. Super Junior - Yesung
Nem találtam képet, azért van ez, mert annyira Yesung.
Yesungnak olyan szokása van, ami teljesen hétköznapinak tűnik, mégis sok feszültség húzódhat meg mögötte. Gyakran kiropogtatja nyakát. 

11. TVXQ - Changmin
Max olyan békésen alszik, nemde? De csak úgy tűnik, ugyanis ha megpróbálnál beszélni hozzá, miközben ő alszik, hidd el, egészen biztosan válaszolna és komplett beszélgetést le tudnátok bonyolítani. 

12. Monsta X - Minhyuk
Ez a legérdekesebb furcsaság, amivel eddig találkoztam blogger életem során. Nem tudom hogy és mért alakulhatott ez így ki, de Minhyuk a bal szemével lassabban vagy hosszabban pislog, mint a jobbal. Ez egyben ultra szexi és irtó érdekes egyben!

4 megjegyzés:

  1. Minhyuknál még a nyitott szemmel alvást is megjegyezném.
    Ha jól emlékszem, egyszer Changkyun beszélt hozzá, mivel teljesen nyitva volt a szeme. Majd egy kis idő után rájött, hogy Minhyuk tulajdonképpen az egész mondanivalóját végigaludta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ebben nincs semmi szokatlan, rengeteg idol alszik nyitott szemekkel, rengetegről tudni :)

      Törlés
  2. Annyira szeretem ezeket a listákat *-* (Baek kifejezetten aranyos :3) Még hozzátenném, hogy Yesung a körmeit is rágta/rágja (Kyu állitólag le akarta szoktatni róla) és rengetegszer látni lehetett az ujjain a szines sebtapaszokat is (talán egy ideillő képet is lehetne találni) (a hires phlitrum-bizergálásról már nem szólok, bár ez annyira nem szokás)
    Még hasonló listáknak örülnék :33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valóban, Yesung rágja a körmét és az is igaz, hogy Kyu megpróbálta leszoktatni (, ami sikerült is, de a kis bolondom visszaszokott), de ez is egy elég gyakori szokás. Talán a jövőben lesz olyan lista, ahol a körömrágó idolok kerülnek. ^^

      Törlés