Készülődj a Karácsonyra Velünk! 🎄☃️ - KÉrdekesség

2017. dec. 7.

Készülődj a Karácsonyra Velünk! 🎄☃️




1. TTS - Dear Santa


    Ez a trio a Girls' Generation Taeyeon-jából, Tiffany(ex)-jából , és Seohyun(ex)-jából áll. A Dear Santa egy nagyon jó, ha nem a legjobb 2015-ben kiadott Karácsonyi dal. A Lányok koreai és angol nyelven is felvették a számot,hogy minden egyes rajongójuk, a világ összes táján élvezhesse.

2. JYP Nation - This Christmas

  Mi lehet annál jobb, minthogy JY Park, Miss A, Wonder Girls,2AM,-és 2PM közösen felénekelnek egy karácsonyi számot? Remek énekesek, családias hangulatban. Meglehet azóta ( kicsit visszasírom az akkori éveket) ezeket a bandákat lecserélték, az olyanok, mint a Got7, vagy a TWICE, esetleg a DAY6 ,akiket szintúgy szeretünk,hiszen borzasztóan tehetségesek. A JYP Nation már soha nem lesz ugyan az, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabb lesz. Szeretünk mindenkit. A dal maga nem mellesleg 2010-es.

3. EXO- Miracles in December


    Hát számomra ennél fájdalmasabb karácsonyhoz köthető szám nem is létezik. Debütálásuk óta követem a fiúkat, és ezek a tagkiválások nagyon megviseltek..gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Elég csal hallgatnod, és valami azonnal megmozdul benned, a fiúk, a stáb..mindenki érti a dolgát. Hiába énekel csak 3 tag, (+1 a Kínai verzióba. - LUHAN T-T- ) amikor ez felcsendül, szerintem mindekinek a régi, egyben lévő 12 tagú EXO jut eszébe. Szeressétek őket és az ex-kínai tagokat is. A saját országukban is sokra vitték. Ez az srácok! A szám maga pedig 2013-as.

4. Cube United - Christmas Song[2013]


    A komornak tűnő kezdéshez képest a bevezetés ezzel a sorral nyílik meg - ,, Ez a szám minden törött szívű embernek szól."- Ez a  régi jazznek ható szám lassan felveszi saját maga tempóját, és egy szívmelengető dallá változik. Ez a dallam a Cube (többnyire ex) alatt tevékenykedő idolokat mutatja be, mint G.NA(ex), 4minute(ex), Apink, valamint a BEAST (ex) , és a BTOB. Emellett ne feledkezzünk meg Huh Gak-ról sem.* Akit, hogy őszintén megmondjam , sehova nem tudok behatárolni. Fogalmam sincs,hogy most maradt, vagy elment. Kétes információkat találtam róla.*

5. Starship Planet - Snow Candy [2013]

 
   Nem mertem elmenni emellett a szám mellett. Amolyan alap kpop karácsonyi dalnak tartom, személy szerint. Starship Planet-néven emlegetve, ötvözi magát a céget, az elképesztő Sistar-t (ex T_T), a Boyfriend-et (annyira el vannak tűnve, pedig én még emlékszem az első számukra, micsoda idők voltak..kekeke~), és a szóló énekest K.Will-t.

+ Ráadás. Yang Yoseob(ex-Beaat, most HIGHLIGHT) ft. Daniel(DMTN már feloszlottak)- Fist Snow and Fist Kiss [2010]


   Életem kedvenc karácsonyi száma. Simán meg tudnám hallgatni egymás után 8x-is akár. Nincs karácsonyi vásár hangulata a számnak, de a srácok mindent összetettek, hogy eltudják hozni nekünk egy téli szerelem hangulatát. Tömör gyönyör.

IDE kattintva pedig elérhettek egy jó nagy csokornyi listát, ahol még több karácsonyi számot találtok.^^ Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Rebeka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése