2017-ben feloszlott bandák~ Part 1 - KÉrdekesség

2017. szept. 11.

2017-ben feloszlott bandák~ Part 1

                                                                               I.O.I                                                                      
  Lényegében ők 'csak' egy project voltak - Amit én személy szerint borzasztóan sajnálok-.
Sokan tudjátok, hogy ezek a lányok a a Produce 101 első évadát 'nyerték' meg, így egy időre debütálhattak. Elég szép sikert arattak, így rengetegen hiányolják őket. De amint 2017 januárjában lejárt kötelezettségeiknek az ideje, ők is visszatértek a saját ügynökségeikhez.

History
Május 12.-én az ügynökségük bejelentette a  srácok hivatalos Fan Cafe oldalán, hogy a History hivatalosan is feloszlik attól a naptól kezdve. Okként Kyungil decemberi katonaságba vonulását hozták fel, és hogy a többi tag is hamarosan be lesz sorozva, emiatt pedig lehetetlen lenne folytatni a tevékenységeiket.

Spica
  Különösebb kemény oka nem volt a feloszlásnak.  A B2M alól átszerződtek a CJ E&M Entertainmenthez. Viszont az új comeback sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért a lányok közösen döntöttek úgy, hogy különválnak. Mindenesetre a lányoknak még mindig él a szerződésük.

M.I.B
 3 Tag szerződése lejárt 2016 októberében, és úgy döntöttek közös megegyezés alapján, a zenei stílus különbsége miatt, hogy nem hosszabbítják meg azt. Mindazonáltal Kangnam szerződése ez év márciusáig élt.



Wonder Girls
  Hosszú megbeszélések után úgy döntöttek, hogy feloszlanak 10 év után. Yubin és Lim megújította a szerződését, azonban szerencsétlenségünkre Yenny és Sunmi nem.  Ennek ellenére, hogy megmutassák szeretetüket a rajongóik felé, akik 10 éve változatlanul viszonyultak a lányok felé, február 10.-én kiadták utolsó albumukat.

Sistar
 A Sistar lényegében azért oszlott fel 7 év után, hogy követhessék az álmaikat. Rengeteg mindent értek el együtt és a tagok ugyanúgy szeretik egymást, de úgy érezték ennek itt kell vége szakadnia. Hatalmas szeretetet kaptak a rajongóiktól, tőlünk, és ezt egyesével, egy kis bejegyzésben mind meg is köszönték, és biztosítottak minket, hogy követni fogják a saját álmaikat , és támogatni egymásét. Csodálatos 7 év volt.
Rebeka













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése