12 női idol, akiről nem tudtad, hogy kőkemény gamer. - KÉrdekesség

2018. okt. 2.

12 női idol, akiről nem tudtad, hogy kőkemény gamer.

1. Jisook

   Jisook - korábbi Rainbow tag- egy tv show során, melynek címe I Live Alone, bizonyította, hogy igazi játék függő,  az volt az első dolga ébredés után, hogy bekapcsolta a  Playstation 4-ját és elindította az Atelier Shopie : The Alchemist of the Mysterious Book-ot.


via Gfycat

2. Seo Yuri
Seo Yuri, mint Ahri ( karakter)

  Mielőtt Seo Yuri csatlakozott volna a szórakoztató iparhoz, mint a variety show-k oszlopos tagja, előtte hivatásos szinkronszínész és cosplayes volt. Cosplayezte már Ahrit is a League Of Legends (Lol) nevű MOBA típusú játékból és mint kiderült, 4 gamer-számítógéppel rendelkezik az otthona.


via Gfycat

3. Brown Eyed Girls Miryo

  Miryo nemrégiben nyitott egy saját Twitch csatornát, ahol közvetíthet, hiszen mint kiderült, egy lelkes Overwatch rajongóval van dolgunk. Kedvenc karakterei közé tartozik Winstone, Mei és Sombra.


via Gfycat

4. Apink Hayoung

  Hayoung az Apink gamer-lánykája, az Overwatch-al és Sudden Attack-al játszik. Huh Gak egyszer még meg is tréfálta azzal, hogy kávés-kocsit küldött neki egy dorama forgatásra egy olyan felirattal, hogy ,, Hayoung, kérlek fejezd be a játszást, színészkedjél".


5. 9muses Keumjo

  Keumjo is egy, a sok Overwatch rajongó közül. A 9muses A egyik Showcase-e alatt, imitálta két karakter hangját is a játékból. Az egyik Mei volt, a másik D.VA.


via Gfycat

6. TWICE Mina

  Mina nagy rajongója az online, élőben játszodó akció játéknak, az Elsword-nek. szabadidejében rengeteget játszik vele. Egyszer megjegyezte, hogy egy kicsit szomorú amiatt, hogy a TWICE többi tagja nem igazán játszik ilyesfajta játékokkal.


via Gfycat

7. Lady Jane

  Lady Jane nagy rajongója a Lol-nak, amely a leginkább játszott játék az úgynevezett Gamer Kávézókban. Egy hivatalos e-sport meccsen is rábukkantak a nézők söri között az Ongamenet Stúdióban.


via Gfycat

8. Exid LE

   LE teljesen el volt merülve a Diablo 3 térképén, azután jött Hani , aki megzavarta ebben. LE arca, miután meg lett zavarva, megfizethetetlen.


9. Lee Sora

  Korea egyik legjobb női énekesének, Lee Sora-nak meglepő hobbijai közé tartoznak a videójátékok. A World Of Warcraft (Wow) című játékkal játszik, egy alkalommal pedig bevallotta az I Am A Singer nevezetű műsorban, hogy 6 órán keresztűl játszott a játékkal.


10. Chae Rina

  A Radio Star adása alatt, Rina bevallotta, hogy a férje utálja , amikor videójátékokkal játszik, de egyszerűen képtelen magát távoltartani a Wow-tól.


via Gfycat

11. Park Jinjoo

  Jinjoo hatalmas rajongója az Overwatch-nak, gyakran megy Game Kávézókba, hogy együtt játszon a barátaival Lee Sieon-al és Kwang Dongyeon-al.



12. Hong Jinyoung

  Jinyoung szintén elindított egy Twitch Csatornát, amelyen a PlayUnknown's Battlegrounds-al játszik. Néhány ember még azt is állítja, hogy, Ő lehet a második hivatalos profi e-sportoló idol, Jung Joonyoung után. ( Ehhez kapcsolódó előző cikk > ITT < )


via Gfycat

cr.: Koreaboo

Rebeka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése