Halloween Kpop módra.👻 - KÉrdekesség

2017. okt. 31.

Halloween Kpop módra.👻




SHINee - Married to the music



  Nem csak maga a videó óriási, a kísérteties házibuli, de az elvesztett arcok és fejek..és az egyik tag még lángba is borul . Rengeteg Halloweeni kiegészítőt láthatunk a klippben. Plusz elég jól használják a narancssárga színt az MV-ben ami tökéletes  erre az időszakra. Maga a szám 2015-ben jelent meg ( Hogy repül az idő..) az Odd című studió albumukon.

SunnyHill - Midnight Circus




   Igaz, ez a mv már kicsit régebbi, de még mindig müködőképes ezzel a témával. Mindent találunk itt, pontosan mint egy cirkuszban. Késdobálás, fehér ló, ketrecbe bezárt nő, egy kis marionettes beütés, artisták. 2011-es és az ugyan ezzel a névvel ellátott középlemezükön van.

Ladies Code- Hate you




  A babák és a lányok kapcsolata a babákkal eléggé nyugtalanító. Az MV haladtával egyre ijesztőbbek az effektek és az is ahogy a lányok elkezdenek bánni a babákkal, a vacsora asztalról ne is beszéljünk. Mindemellett aki a kpop minden színfoltját kedveli, tudja, hogy a lányok pár éve autóbalesetet szenvedtek, amelynek következtében közülük ketten is elhunytak. Én azzal szerettem volna megtisztelni őket,- így mindenszentekkor- hogy felrakom erre a listára ezt a számukat, ha már ennél többet nem tehetek. Kincsek voltatok ebben a műfajban és köszönöm, hogy megajándékoztatok magatokkal. Nyugodjatok békében Rise és EunBi Unni.

Block B - Jackpot



   A Block B minden, csak nem normális ebben az MV-ben.  Van benne ijesztő bohócmaszk, hasbeszélés, de még bogár evés is. Az egészet egy tipikus horrorfilmbeli vidámpark aura lengi körbe. 2014-es szám és a H.E.R c. albumon található.

Vixx - Voodoo Doll


   Az elejétől a végéig ez az MV idegörlő. Már alapból azzal kezdődik, hogy felvágják a bőrt majd összekapcsozzák , és még csak 11 másodperc telt el. A srácok be vannak zárva, ki vannak kötve, ráadásul van ahol a  bőrüknél fogva. Többet nem is mondok, meg kell nézni. Ez egy Kpop halloween kötelező darabja.

Itt lejjebb pedig még belinkelek nektek párat, leírás nélkül  :)
Rebeka








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése